Aleksandru uhapsili u 7. mesecu trudnoće, Ljuba nije znala da joj je ćerka trudna! Čabarkapino pismo posvađalo majku i ćerku! (VIDEO)

- Ušla sam u sedmi mesec kad je policija došla. Policija nije bila fina ni najmanje prema meni - ispričala je Aleksandra Subotić detalje Čabarkapinog hapšenja

  • 5

Nakon što je Aleksandar Čabarkapa poslao u "Parove" pismo upućeno Aleksandri Subotić i otkrio neke nove detalje porodične drame, između majke Ljube Pantović i ćerke nastao je pravi haos. 

NOVI DETALJI PORODIČNE DRAME: Čabarkapa poslao Aleksandri pismo sa ŠOKANTNOM porukom! (FOTO)

Podsećamo, Čabarkapa je sinoć u pismu napisao da beskrajno voli svoju Klaudiju, te otkrio da je Aleksandru pretukao u četvrtom mesecu trudnoće, o čemu postoji lekarski izveštaj.

Ljuba je ispričala šta se dogodilo sa mobilnim telefonima, kako je izgledalo hapšenje i kako je Aleksandru odvela policija.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

- Cinkaroši su za krivična dela. Ko je otišao u zatvor, sam je kriv što je otišao u zatvor - rekla je kikbokserka, tvrdeći da se nije naslađivala Čabarkapinim odlaskom u zatvor.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

Ljuba je ispričala kako je izgledalo Aleksandrino hapšenje, koja je tada bila još maloletna, i kako ju je odvela policija. Mada, iznenadila je sve kada je napomenula da nije znala da je Aleksandra bila u poodmakloj trudnoći...

- Ušla sam u sedmi mesec kad je policija došla. Policija nije bila fina ni najmanje prema meni - objasnila je Aleksandra.

Kompletan razgovor poslušajte na snimku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realna

    24. februar 2017 | 15:07

    Zasto se forsiraju ove mafijasice? Posle nam djavo kriv sto su deca problematicna, a takvi pobedjuju u Parovima

  • Posiden

    24. februar 2017 | 15:27

    Zemljo otvori se !.

  • Gagi

    24. februar 2017 | 14:42

    A kako da zna kada ona nije brinula za decu nego samo za sebe. Kako moze da prica gluposti ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA