≫ 

Nataša Bekvalac u 5 ujutru sa ćerkom otišla iz Srbije! (FOTO)

Pevačica je otputovala u Pariz, gde će sa ćerkom Hanom provesti neko vreme

  • 34

Nataša Bekvalac sa ćerkom Hanom otputovala je u Pariz, a mi smo je zatekli na aerodromu na koji je došla nekoliko minuta pre 5 časova ujutru.

On ih je upoznao, kada je Ljuba oženio Natašu PREKINULI SU SVAKI KONTAKT, a Vlada Mandić sada je OŠTRO prokomentarisao njihov razvod!

Kako smo primetili, Nataša je bila prilično ozbiljna, iako se u nekoliko navrata smejala tokom razgovora sa ćerkom.

Foto: e-stock.us/Miloš Rafailović Foto: e-stock.us/Miloš Rafailović

Nataša je odlučila da sa Hanom otputuje u Francusku kako bi se sklonila od medijskog pritiska koji je počeo nakon vesti o razvodu od Ljube Jovanovića.

Foto: e-stock.us/Miloš Rafailović Foto: e-stock.us/Miloš Rafailović

Tijana Ajfon žestoko isprozivala Natašu Bekvalac zbog razvoda od Ljube Jovanovića!

Foto: e-stock.us/Miloš Rafailović Foto: e-stock.us/Miloš Rafailović

Podsetimo, Nataša i Ljuba razvode se posle dve godine braka. Rukometaš se iselio iz pevačicinog stana na Dedinju, a nijedno od njih dvoje još uvek se nije oglasilo u medijima.

Inače, Nataša je u jednom od poslednjih intervjua za Telegraf ovako ogovorila na pitanje zbog čega se Ljuba i ona ne pojavljuju često u javnosti:

- Pa zašto bi se pojavljivao? Ja ne vidim preterano mnogo smisla u tome da se nas dvoje kao uhvatimo za ruke, ljubimo na crvenom tepihu... Meni ne treba podrška kada radim posao koji radim već 16 godina, kao što njemu nije trebala podrška kad igra rukomet, ili sad kad je direktor Pionirskog grada. Treba mu suštinska podrška, a suštinska podrška se ne dešava na događajima. Suštinska podrška se dešava u srcu, u duši i u četiri zida - istakla je tada Bekvalčeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dunhill

    13. mart 2017 | 16:32

    A kad ce da place kod Amidze????

  • Vm

    13. mart 2017 | 16:31

    Ne znam koliko Hana ima godina ali zar ne treba da ide u školu? Ili majka ispunjava svoje hirove ne mareći za obaveze i navike deteta. Njoj je sad došlo da teatralno zapali u Pariz a dete je tu valjda kao kuče ili kofer.

  • Gox

    13. mart 2017 | 17:22

    Stvarno joj je brak svetinja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA