≫ 

Pesma Nine Badrić u Beogradu nagrađena za najslušaniju, pevačica se PREZNOJILA od uzbuđenja! (VIDEO)

Hit "Dani i godine" proglašen je za najslušaniji u Srbiji, a pevačica nam je priznala da se sva preznojila od sreće

  • 11
Nina Badrić Foto: Instagram/badrich

Nini Badrić sinoć je u Beogradu uručena Naksi palma za najslušaniju pesmu u 2017. godini, baladu "Dani i godine".

SMEHOTRES! "Da ovaj samostan nikad ne propadne..." Časna sestra otpevala pesmu Nine Badrić i postala HIT na internetu! (VIDEO)

Mi smo sa hrvatskom pop zvezdom popričali odmah nakon uručenja nagrade zbog koje se, po sopstvenom priznanju, preznojila.

Foto: Instagram/badrich Foto: Instagram/badrich

- To je ustvari motiv da budeš sve bolji i bolji, i kao što sam rekla stvarno sam uzbuđena. Zaista nije varka kad sam rekla da sam istinski srećna i ono sva sam se preznojila! Oseti se poštovanje svih ljudi i kolega koji su tu bili i svi su zadovoljni što je ta pesma dobila najveći broj glasova - istakla je Nina.

O NJOJ TREBA DA PIŠU KNJIGE, A NE DA HAPSE SIROČAD! Milomir Marić brani Macu Diskreciju nakon hapšenja zbog ucene! (VIDEO)

Badrićeva je ujedno i autor pesme "Dani i godine" za koju je nagrađena.

- E to mi je još draže od svega i ima težinu. Zapravo, dobiješ nagradu za svoje delo, za svoj rad, pa kažeš "nismo tako loši" - objasnila je zadovoljna Nina.

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

Na pitanje da li najbolje pesme nastaju kada je srećna ili kad je tužna, iskreno je rekla:

- To niko ne bi rekao, ali kod mene baš kad sam srećna. Svi misle da je obratno, ali ne. Treba da prođe vreme i onda se prisetim svega što mi je smetalo.

PAPARACO! Ceca u nikad opuštenijem izdanju obavila poslednje pripreme pred 44. rođendan, a kada se okrenula... (FOTO)

Decenijama unazad važi ona da najveće zvezde retko kada imaju sreće u ljubavi, te da je dobijaju od publike umesto od muškarca, pa smo Ninu pitali da li to važi i u njenom slučaju.

- Predrasude su gadna stvar u životu, pa jaka žena mora sačekati još jačeg muškarca. Mislim da je to jedini ključ sreće za takve žene da i ona može nekome nasloniti glavu na rame i biti srećna. Obično jake žene privlače slabe muškarce, mi privlačimo muškarce koji su manje ostvareni pa onda mi zamenimo pojam ljubavi sa ne znam čime. Ali, jaka žena jednostavno mora pričekati da u njen život ušeta neki alfa-men, neko ko je kompletan muškarac, jer samo takav može podmetnuti svoja leđa za ženu koja je sposobna - objasnila je Nina.

Poslušajte kompletan razgovor:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LB

    13. jun 2017 | 16:28

    Koja je srpska pjesma i pjevačica najslušanija u Hrvatskoj????????

  • Kosta

    13. jun 2017 | 14:20

    Da li je to mozda i omiljena pesma Gotovine. Koliko se secam ova je pevala na proslavi povodom oslobadjanja htvatskih generala. E, Srbijo....

  • Aleksa

    13. jun 2017 | 14:21

    Ponosan sam što sam Srbin i kako jedna hrvatska pevačica dobija nagradu za najbolju pesmu pored naših pevačica to znači da nemamo kompleks kao pojedini narodi u okruženju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA