Gagi Đogani: Stanija je fuj, u novinama je mnogo golotinje!

- Otvoriš sredinu žute štampe i vidiš golu Staniju i sve te ne znam ni kako se zovu. A niko ne piše o muzičkim projektima - zabrinut je čuveni umetnik Gagi

  • 0

Gagi Đogani, frontmen grupe "Fanki Dži", kaže da muku muči sa žutom štampom i pojedinim ličnostima koje mediji forsiraju, a posebno mu se zamerila Stanija Dobrojević, što je Gagi, kao i uvek, obrazložio biranim rečima.

- Mislim, otvoriš sredinu bilo koje žute štampe, ono sve golo. Vidiš golu Staniju i sve te ne znam ni kako se zovu. To je neukusno, stvarno je neukusno. To su se izgubile neke vrednosti, to je stvarno fuj. Niko danas ne piše o najavama muzičkih projekata - rekao je Gagi za "Ekskluziv“.

Izgleda da je postalo popularno prozivati poznatu starletu, jer su pre Đoganija, sa Stanijom verbalno ratovali i nekadašnji vaterpolista Danilo Dača Ikodinovićkreator Saša Vidić, Bojana Stojković, supruga golmana Vladimira Stojkovića i književnica Isidora Bjelica.

(Telegraf.rs/TV Prva/Svet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA