7

OTVORILA DUŠU: Slavica Ćukteraš boluje od anksioznosti!

"Povremeno mi se dešava taj napad, ali ja se trudim da ne padnem u depresiju. Ja radim, družim se. Opasno je kad se povučete u sebe. Moram da kažem da meni pomaže moj neuropsihijatar, često idem kod njega, a poznajem puno kolega koji, takođe, boluju od anksioznosti, pa se tako sretnemo kod psihijatra i prepričavamo napade, svako svoj, to je tek smehotres", rekla je pevačica gostujući u emisiji "Magazinu In"

Slavica Ćukteraš

Popularna pevačica Slavica Ćukteraš izjavila je u emisiji “Magazin In” da već sedam godina boluje od anksioznosti. Nekadašnja “Zvezda Granda” ispričala je da je sve počelo kada je bila na turneji sa svojim kolegama u Las Vegasu.

Prvi put sam osetila simptome u Las Vegasu dok sam sa “Zvezdama Granda” bila na turneji. Tanja i ja smo ušle u neki butik i tada sam počela da se znojim, drhtim, ubrzano mi je lupalo srce, a onda je počelo i telo da mi trne”.

Mislila sam da ću doživeti šlog neki. Tanja me je izvela napolje, brzo našla vodu i nakon nekog vremena mi je bilo bolje. Čim sam se vratila u Srbiju, išla sam kod lekara, radila silne analize, a oni su mi rekli da mi nije ništa”.

“Onda sam ih pitala kako može da mi ne bude ništa, a meni se vrti u glavi. Onda su ustanovili da bolujem od anksioznosti”, rekla je Slavica u emisiji “Magazin In”.

Pevačica je dodala da za njenu bolest niko skoro nije znao i da se ne povlači i ne pada u depresiju kao mnogi koji boluju od iste bolesti.

Povremeno mi se dešava taj napad, ali ja se trudim da ne padnem u depresiju. Ja radim, družim se. Opasno je kad se povučete u sebe. Moram da kažem da meni pomaže moj neuropsihijatar, često idem kod njega, a poznajem puno kolega koji, takođe, boluju od anksioznosti, pa se tako sretnemo kod psihijatra i prepričavamo napade, svako svoj, to je tek smehotres”, ispričala je Ćukteraševa.

Osim mlade pevačice, svoja iskustva prenele su Nada Obrić, Maja Odžaklijevska, Eva Ras i Danijela Vranić.

(Telegraf.rs/ALO!)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Anksioznost, Danijela Vranić, Eva Ras, Magazin In, Maja Odžaklijevska, Nada Obrić, Slavica Ćukteraš, Zvezde Granda
Popularni komentari
 • D
  DedaMiloje

  Izdrzi I ne obracaj paznju, pobedi strah ne obracajuci paznju na njega, sta da kazem nije lako ali ako ne pocnes da se boris panicni poremecaj ti unistiti zivot.

 • d
  ducker

  Pa sta? Svima nama nesto fali

 • n
  nemanja

  Ja sam se izborio sam :D

foto dana

video dana