STANIJA: Gole fotke su parodija na Severinin pornić!

Srpska starleta objasnila je poreklo spornih slika koje su juče preplavile internet i brojne portale

  • 4

Stanija Dobrojević juče je bila u centru medijske pažnje, kada su se na internetu pojavile njene golišave fotografije u kadi sa nepoznatim momkom. U razgovoru za Telegraf, srpska starleta je demantovala da je taj momak njen dečko i objasnila nam je o čemu se zapravo radi.

- Momak koji je sa mnom u đakuziju mi je niko i ništa. On je student iz Srbije koji je prisustvovao na mojoj žurki i nije mi ni dečko, niti sam išta imala sa njim. Međutim, on je skočio za mnom u đakuzi (u šortsu!) i moja drugarica je slikala. Ja ove fotografije nemam i nisu iz moje arhive. Sumnjam da ih je moj drug sam plasirao da bi se promovisao preko mene - rekla je Stanija za Telegraf.

Srpska starleta je istakla da su ove golišave fotografije čista šala i da su parodija na porno-film Severine Vučković.

- Fotografije su nastale na mojoj privatnoj žurki, koju sam organizovala kada sam dobila posao u Haras kazinu leta 2008. Na njoj su bili isključivo Srbi, studenti iz Novog Sada. Ne znam zašto se prvi tolika fama oko fotografija, nisam ni prva ni poslednja koja ima ovakve fotke u đakuziju.  Ovo je bilo čisto zezanje, a polivanje šampanjcem jeste bilo poziranje za kameru, odnosno parodija na Severinin filmić. Mladost, ludost - zaključila je srpska "Plejboj zečica".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • voda-voda

    12. decembar 2012 | 14:02

    Ooooooj,rdjo zenska,nakazo,rugobo,ne znam vise kako da te oslovim,postedi nas svojih slika,snimaka,prica i tzv. parodija vise,mooooolim te!

  • hromi daba

    22. decembar 2012 | 07:23

    Baš da joj čovek i ne poveruje da nema pojma kako su se pojavile fotke. Njena privatna žurka, ona ko od majke rođena, a frajer joj skače u đakuzi, baš i nema nekog razloga da čovek pomisli šta su njih dvoje radili ?! Dali su se k....li ili samo vatali, to je njihova stvar, ali toliko prozirno vađenje nisam dugo čuo. Njoj još nije jasno da je u Srbiji dobila titulu kao najvrednija horizontalna radnica. Oni drugi misle da je student ali u bukvi do hrasta !

  • Ubica idiota

    21. decembar 2012 | 14:20

    Devojko ti si parodija sama za sebe :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA