ISPALA VEKA: Stanija "ukrala" guzu od zgodne Nišlijke! (FOTO)

Starleta je fotografiju zategnute guze fitnes instruktorke Kristine postavila kao svoju na Instagramu, a kada je uočila da se izblamirala, brže-bolje sliku je sklonila s interneta

  • 20

Jedna od najpoznatijih starleta sa ovih prostora Stanija Dobrojević, koja se proslavila promovisanjem fotografija svojih bujnih silikonskih grudi i zategnute zadnjice, nedavno je napravila neoprostiv "propust" i na društvene mreže postavila sliku perfektne guze za koju se ispostavilo da zapravo nije njena, već da pripada mišićavoj fitnes instruktorki Kristini iz Niša.

Starleta iz Rume nije računala na to će prezgodna instuktorka svoju cenjenu zadnjicu prepoznati i Stanijin pokušaj da se "okiti tuđim perjem" obelodaniti na Fejsbuku.

- Zadnjica je vlasništvo moje i moje supruge Kristine! Nemamo ništa protiv što je Stanija oduševljena rezultatima našeg rada i našim trening principima. Nasa specijalnost u KRSTICFIT Personal Trainingu je upravo rad na glutealnoj regiji, pa bi nam bilo zadovoljstvo da pomognemo Staniji da zasluži jednu ovakvu zadnjicu - rekao je suprug zanosne instruktorke Nemanja Krstić za Telegraf.

Dobrojevićeva je, uvidevši da se izblamirala, brže-bolje povukla sliku s interneta, ali bez efekta, budući da postoji printskrin kao dokaz da se tuđom pozadinom hvalila kao svojom.

"Plejboj zečica" je nebrojano puta dokazala da ima guzu vrednu muških pogleda, te brojnim obožavaocima nije najjasnije zbog čega se starleta poslužila ovim "prljavim trikom", iako je sasvim očigledno zašto je poželela da njena guza bude baš kao Kristinina!

Još fotografija zanosne instruktorke iz Niša možete pogledati OVDE.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA