HITOVI ZA SVA VREMENA: Natali Kol večeras u "Domu sindikata"

Ćerka čuvenog Net King Kola će u Beogradu predstaviti novi album "Natalie Cole en Espanol" na kojem je obradila neke od najpoznatijih latino numera

  • 1

Sjajna američka pevačica Natali Kol će večeras prvi put nastupiti u Srbiji, a na koncertu u "Domu sindikata" predstaviće album "Natalie Cole en Espanol", na kojem je obradila čuvene numere kao što su "Besame Mucho" i "Oye Como Va".

Da podsetimo, nastup Natali Kol je prvobitno bio najavljen u "Kombank Areni", ali je prošle nedelje premešten u "Dom sindikata".

Takođe, Natali će u Beogradu izvesti i velike hitove "Inseparable" i "This Will Be (An Everlasting Love)", kao i legendarne pesme njenog pokojnog oca Net King Kola kao što su "Mona Lisa", "Unforgettable" i "That Sunday, That Summer".

Ulaznice po ceni od 2.000, 2.500, 2.900, 3.500 i 4.500 dinara mogu se kupiti na svim prodajnim mestima "Eventima", u Bilet centru Beograda, Domu omladine, TC "Ušće" i na blagajni "Arene".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Пера

    5. novembar 2013 | 14:48

    А ја испрва прочитах "... ћерка чувеног Нет Кинг Конга"...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA