SNEKI: Zbog Madone sam izgulila kolena! (FOTO) (VIDEO)

Pobednica pete epizode "Tvoje lice zvuči poznato" ne žali što zbog žestokog plesa na bini ima masnice na kolenima, već ističe da joj je uloga pop ikone savršeno legla i da je uživala imitirajući je

  • 0

Folk zvezda Snežana Babić Sneki ove nedelje oduševila je žiri i publiku svojom transformacijom u Madonu u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", a zbog zahtevne koreografije, dugonoga pevačica je izudarala svoja kolena tokom uvežbavanja žustrih pokreta.

Kraljica narodnjaka već nekoliko nedelja unazad izlazi iz matičnog žanra i oduševljava ljubitelje ovog šoua svojim sjajnim izvedbama, budući da se oprobala u repu, roku, a sad i u popu.

- Moram da napomenem da sam ja u ovaj šou ušla zbog izazova koje sa sobom nose transformacije, ali i zbog humanitarnog karaktera koji emisija ima. Za mene je ova pobeda velika lična satisfakcija, iako mi bodovanje mi nije specijalno važno - rekla je pevačica koja je svojom izvanrednom imitacijom pobrala simpatije žirija.

- Madona mi je posebno legla prvenstveno zbog toga što ima neverovatnu snagu i energiju. Ona je pop ikona koja je obeležila jednu epohu svetske muzičke scene. Izgulila sam sva kolena vežbajući ovu veoma zahtevnu koreografiju, a zadatak je bio utoliko teži što smo morali da radimo kopiju konkretnog Madoninog nastupa sa svetske turneje, gde je i sama pesma "Like a prayer" imala potpuno drugačiji aranžman. Isplatilo se jer sam samoj sebi pokazala da mogu da uradim nešto novo i veoma dobro - ponosno je rekla Super Sneki.

Nastup Sneki kao Madone možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs/Prva)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA