VAN KONTROLE: Mića nasrnuo letvom na Jelenu!

Pevača je razljutilo to što ga je Golibovićeva psovala i u jednom momentu je dohvatio debelu letvu i zamahnuo da je udari, ali je u tom momentu Ivan skočio sa kreveta i sprečio ga da povredi glumicu

  • 9

Kuća u Lisovićima izgleda da je postala tesna za farmere, a ovoga puta sa kontrolom je popustio Lepi Mića koji je u trenutku besa uzeo letvu i zamahnuo da udari Jelenu Golubović, ali ga je, na sreću, u tome sprečio Ivan Marinković.

Pevač se iznervirao jer je glumica unela mačku u spavaću sobu i nije htela da je izbaci napolje, i ubrzo počeo da je vređa.

- Je**m li ti majku, ološu! Marš, đubre jedno! - samo su neke od stravičnih uvreda koje je Mića uputio Jeleni, dok mu ni ona nije ostala dužna.

- Nemaš čime da je*eš bilo koga! Imao bi sreće ako bar jezikom mogao ženu da zadovoljiš - ponavljala je Golubovićeva standardne optužbe kada je Mića u pitanju.

Nekoliko puta ga je opsovala, posle čega je Mića "eksplodirao" i u ruke uzeo veliku dasku i zaleteo se put kreveta u kom je Jelena ležala. Na svu sreću, u tom momentu je Marinković skočio sa svog kreveta kako bi sprečio pevača da povredi farmerku.

(Telegraf.rs/Pressonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AJDE?

    19. novembar 2013 | 03:02

    Hahaha kakvi degenerici! Jel moguće da postoje jadnici koji gledaju ovo?

  • mekx

    19. novembar 2013 | 08:38

    samo sa pitam: kako to da su Mićine reči STRAVIČNE,a Jelenine STANDARDNE?

  • dijana

    19. novembar 2013 | 08:39

    ahaaaa znači ona može da njake kolko oće al kad nekog izludi onda je taj kriv a ne ona?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA