SORAJU UHODI MANIJAK: Uništio joj kola ljubavnim porukama!

- Sutra ćeš u novinama da pročitaš da sam se ubio jer si odbila da se upoznaš sa mnom - samo su neke od poruka koje starleti šalje nepoznati muškarac

  • 4

STARLETA ZABRINUTA ZA BEZBEDNOST! Srpska lepotica Soraja Vučelić ovih dana ima i te kako razloga za brigu. Naime, već neko vreme, na društvenim mrežama je spopada manijak koji preti da će da se ubije ako se ne upoznaju, a najnoviji incident desio se kada je Vučelićeva zatekla skupocena kola uništena farbom.

Nepoznati muškarac ispisao joj je ljubavne poruke i Soraja je odmah odvezla auto kod mehaničara, te je sada ta ljubav košta 3000 evra.

- Neko mi je farbom uništio auto pre dva dana. Pisao je da me voli... Sumnjam na jednog lika koji me spopada redovno po društvenim mrežama i piše da će da se ubije ako ne pristanem da se vidimo - kaže za Telegraf Soraja.

- Za sada mi je sve to simpatično, ali brine me što su mi ispisali kola, tako da znaju gde se krećem. Ako je to isti momak koji mi preti, moraću da reagujem. Za sada ništa neću da preduzimam - rekla je zabrinuta starleta.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • robi

    11. januar 2014 | 16:50

    zar taj nema oci,,,,

  • zile

    16. januar 2014 | 09:31

    Ne bi me cudilo da je sama sebi lepila po kolima ove poruke...plastika od zivog bica...

  • sanja

    11. januar 2014 | 22:04

    prezgodna je tako i navlaci manijake da jew proganjaju,jbg ne valja ni kad swi toliuko lep

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA