SEKSI: Koja cica je zgodnija - Dragana ili Dejana? (FOTO)

Atraktivne sprske manekenke teme su brojnih medija ovih dana. Koja od njih dve bolje izgleda?

  • 0

Dragana Džajić i Dejana Živković spadaju u najatraktivnije poznate sprske devojke. Zanosne manekenke mogu se itekako pohvaliti atributima kojima zapadaju za oko mnogim muškarcima u našoj zemlji. Kako bi ostvarile tip-top formu i savršen izgled, i Dragana i Dejana svakodnevno vežbaju u teretani gde oblikuju svoje telo.

 

 

Kao i svaka manekenka, i Dragana Džajić voli da se fotografiše, a svoje slike ćerka fudbaleske legende Dragana Džajića objavljuje redovno na svom Instagram nalogu, kao što je ova pored bazena u kupaćem kostimu.

 

 

Istom praksom rukovodi se i Dejana Živković. Bivša devojka fudbalera Vladimira Stojkovića redovno koristi društvene mreže i objavljuje fotografije od koji su neke više nego provokativne.

 

 

Na kraju, pitamo vas, koja od ove dve cice je atraktivnija - Dragana Džajić ili Dejana Živković? Vaše odgovore možete ostaviti u komentarima koji se nalaze ispod teksta.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA