FANOVI "SAHRANILI" POBEDNIKA ZVEZDA GRANDA: Jeste li normalni, rasplakali ste mi porodicu?!

"Ja sam dobro, živ sam, zdrav sam... Ali oni očito nisu. Nisam shvatio ozbiljnost situacije dok me članovi porodice nisu zvali svi uplakani. Jeste li vi normalni??? Molim vas da to više ne radite", napisao je Amar Jašarspahić

  • 2

Pobednik prošle sezone takmičenja "Zvezde Granda" Amar Gile Jašarspahić zaprepastio se kada je na jednom od lažnih naloga na Fejsbuku pod njegovim imenom video da su fanovi napisali da je doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću i da se bori za život.

- Amar je jutros oko 10 sati doživeo tešku saobraćajnu nesreću i bori se za život. Sutra u emisiji "Narod pita" biće njegova mama Nađa, koja će o svemu reći više detalja - stoji na Fejsbuk nalogu pod imenom "Amar Fanovi Jašarspahić".

Mladog pevača najviše je pogodilo je to što mu se porodica prilično potresla zbog ove neumesne šale, te je oštro demantovao ovaj skandalozni post.

- Ja sam dobro, živ sam, zdrav sam... Ali oni očito nisu. Nisam shvatio ozbiljnost situacije dok me članovi porodice nisu zvali svi uplakani. Jeste li vi normalni??? Molim vas da to više ne radite - ogorčen je bio pevač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA