SILA: Evo šta vas čeka u večerašnjoj epizodi!

Narin nosi Azadovo dete, Boran odlazi u fabriku kako bi smirio situaciju, ali tamo ga ne čeka topla dobrodošlica

  • 0

Na televiziji “Pink” večeras se emituje nova epizodaSile”, sa početkom u 20 časova, a ako ste baš nestrpljivi, ovde možete pročitati i pogledati šta će se dešavati u najpopularnijoj seriji u Srbiji.

Narin odlazi kod lekara kako bi uradila test. Test je pozitivan, Narin nosi Azadovo dete. Dželil i Bedar su nemoćni i traže Silinu pomoć. Kada Sila bude saznala da je jedna od devojaka koja radi u fabrici Boranovom odlukom data u razmenu mladi, jaz između nji će se još više produbiti. Sila će se suprostaviti Boranovoj odluci. Ne znajući za njegov pravi plan, udružiće se sa radnicima. Boran odlazi u fabriku kako bi smirio situaciju, ali tamo ga ne čeka topla dobrodošlica.

Boran u fabrici pokušava da razgovara sa Silom, ali uviđa da je i Narin koja je došla u fabriku kod Sile, protiv njega i njegove odluke. Sila, Narin i sve radnice se protive zakonima i odlukama aga. Dok se odnos Sile i Borana zaoštrava, Narin podržava Silu. Sila saznaje da je Mahmut Jezdin rođak i zato će je njegova odluka još više razljutiti. Uz sve što im se događa, Jezda je ponovo stala između njih dvoje. Kada se Narin bude suprotstavila Boranu, govoreći mu da je odlučna da se bori za sebe i dete koje nosi, Borana će to potpuno iznenaditi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA