≫ 

MISS SRBIJE 2017: Upoznajte Dejanu Savić, Ninu Jovanović i Kseniju Veličković (FOTO)

Upoznajte srpske misice pojedinačno

  • 4

Izbor za Miss Srbije 2017 održaće se u utorak 10. oktobra. Predstavljamo vam finalistkinje Dejanu Savić, Ninu Jovanović i Kseniju Veličković.

IZABERITE MIS INTERNETA: Glasajte za najlepšu Srpkinju sa društvenih mreža! (FOTO)

Za ove prelepe devojke možete glasati na našem portalu Telegraf.rs.

Upoznajte srpske misice pojedinačno, a u komentaru nam napišite koja je po vama najlepša i koja zaslužuje da bude mis Srbije.

Dejana Savić - Gospođica Dejana Savić dolazi iz Beograda. Oduševljena je stipendijom R&B koledža. Za vreme priprema uspela je da po zadatku skine čak 5 centimetara u struku. Uzor joj je rođena sestra Jelena Savić koja je uspešan model u Milanu od svoje 16 godine. Njen moto je: "Budi ono što je najteže, budi čovek!" Pored setre, uzor joj je i Marija Kiri, svetski poznata i priznata naučnica koja je osvojila čak dve Nobelove nagrade za fiziku i hemiju.

Nina Jovanović - Nina Jovanović je balerina iz Požarevca. Pohađa srednju ekonomsku školu. Od detinjstva se bavi baletom i zelja joj je da to nastavi kroz moderan balet. Modeling je njena velika ljubav. Životni uzor: profesorka baleta Maja Skenderović Bonić ali i čuvena slikarka Milena Pavlović Barili, koja je dokazala da se iz jednog malog mesta može dostignuti vrh sveta. Njen moto je: "Iskoristi svaku priliku koju ti život pruža."

Ksenija Veličković - Ksenija Veličković je iz Beogradu. Pohađa grafičku školu I zeli da upiše kriminalistiku i postane inspektor. U životu joj je uzor mama Suzana koja je ostvarena kao supruga, majka i pravnik. Trenira ples, a još jedna njena velika ljubav je gluma. Moto je: "Vera u sebe je jedina tajna uspeha!" Njen uzor je Čarli Čaplin koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

U konkurenciji za mis interneta nalazi se 21 lepotica, a jedna od njih biće izabrana i za mis Telegrafa. Ona koja bude imala najviše lajkova, šerova i komentara, biće pobednica. Glasanje traje do 10. oktobra, na našoj Fejsbuk stranici.

Foto: Zoran Mirčetić

Production: Vesna de Vinča

Creative Director: Nebojša Pilipović Pilo

Stilista: Mladen Milivojević Baron

Dizajneri: Vladanka Celić, Marija Šabić, Lavani Couture

Nakit: BlingBling

Šminkerka Magdalena Kozačenkov – Purity akademija

Frizer: Češalj i Makaze – Raša Petrović

Šminka: Golden Rose Srbija - Aleksandra Bajić

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA