≫ 

Rada Manojlović besna na koleginicu koja je pokušala da joj rasturi vezu sa Harisom

Rada je sada, kako kaže, srećna u vezi, ali je i dalje ljuta na koleginicu koja ga je savetovala da ne bude s njom, jednom prilikom kad ga je srela

  • 10
Rada Manojlović Foto: Telegraf

Pevačica Rada Manojlović izaziva veliku pažnju gde god da se pojavi, i šta god da kaže. Tako je otkrila, gostujući u emisiji "Magazin In", da je jedna renomirana pevačica pokušala da joj rasturi vezu sa voljenim kolegom Harisom Berkovićem.

Sanja Marinković rekla Radi Manojlović da "davi" Harisa 24 sata, a ovakav odgovor od pevačice ni u ludilu nije očekivala! (VIDEO)

Rada došla u preuskoj haljini, ali PRVI put niko nije gledao u njenu seksi guzu! (FOTO)

Rada je sada, kako kaže, srećna u vezi, ali je i dalje ljuta na koleginicu koja ga je savetovala da ne bude s njom, jednom prilikom kad ga je srela.

- Jedna starija, jako velika zvezda, svi mislimo da je ispunjena, srela je mog Harisa na aerodromu, mene zna na "ćao-ćao", a tek njega ne zna - počela je Rada.

Foto: Telegraf

- U to vreme se pislao po tabloidima kako su moji protiv te veze, kako su njegovi protiv te veze, kako je njegov otac navodno davao neke intervjue "šta će ti ona, starija je od tebe, ti si mlad, treba da proživiš, nemoj da se vezuješ". I zamisli ti nju, šta je ona njemu rekla! Ona njemu na to kaže "slušaj oca, on ti misli dobro". Pa, majku ti tvoju! - ispričala je pevačica otvoreno pokazavši da se još uvek nije obračunala sa straijom koleginicom.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Н. С

    15. oktobar 2017 | 10:12

    Па кога да слуша?. Њу?. Па како је он уопште стигао дотле, него захваљујући родитељима. Па наравно да би требало да се освести и да види зашто му то отац говори. Ни лепа , ни паметна ни ништа, и старија. Мора да су му јако срећни родитељи. Ни мало не иде уз њега. Ама баш ни по чему. И треба да послуша тату и старију колегиницу.

  • Gaga

    15. oktobar 2017 | 11:29

    Sto_ste_ljubomorni_Haris_je_normalan_i_pametan_pa_on_zna_da_li_mu_neko_prija_ili_ne_a_vi_gledaj_te_svoju_brigu_a_ne_tudje_brige

  • Mostar

    15. oktobar 2017 | 10:12

    U pravu je ,sta ces mu ti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA