Progovorila majka košarkaša Vladimira Radmanovića i otkrila u kakvom je odnosu bila sa bivšom snajom Marijom Kilibardom

- To je njihova stvar, moj sin je odrastao čovek i sam je odgovoran za svoj život - kaže Vladimirova majka Anđelka

  • 8
Foto: ATA images

Marija Kilibarda nedavno je posle dužeg vremena priznala da se ipak jeste razvela od košarkaša Vladimira Radmanovića, a čak se i tada trudila da se ogradi i da diplomatski odgovor.

- Ljubav jeste esencija i osnovni preduslov dobrog partnerskog odnosa, ali nije dovoljna za njegovo funkcionisanje. Kad čujem ono "suprotnosti se privlače", odmah pomislim - kakve suprotnosti, hoću nekoga ko je isti car kao i ja - rekla je Marija za Story.

Sada se oglasila i Vladimirova majka Anđelka, koja kaže da je njen sin odrastao čovek i da je ne interesuje šta se piše o njemu.

Znate šta, ja se zaista ne bih mešala u njihov odnos. To je njihova stvar, moj sin je odrastao čovek i sam je odgovoran za svoj život. Suprug i ja živimo odvojeno i zaista se ne mešamo u njegove odluke. Ma ne mogu ja da pričam o tome, sa nama to nema veze. Mi živimo svoje živote, a oni su to rešili između sebe - kaže Anđelka.

- Znate, ja i ne čitam novine, ne znam šta se piše o njihovom rastanku. Niti me zanima šta se piše. Vidite da ovde kod mene imam čime da se bavim - dodaje Vladimitova majka aludirajući na baštu.

- Znam šta se piše u novinama samo kada mi neko javi da je pročitao, ali me zaista ne interesuje - kaže Anđelka.

Foto: Tanjug/AP, TV Prva

Na pitanje da li joj je žao što Marija i Vladimir nisu imali dece pa da sada ima unuče iz tog braka, priznaje:

- Žao mi je, naravno da mi je žao. Žao mi je zvog svega, ali ja ne utičem na život svog sina. Nisam posesivna majka. On je zreo čovek. Bili smo u korektnim odnosima, ništa ja nemam protiv Marije, to je stvarno njihova stvar i ja se u to ne mešam - poručila je gospođa Radmanović za Blic.

Međutim, dve komšinice koje su želele da ostanu anonimne iznele su nekoliko detalja.

- Nisam viđala Mariju, slabo. Pa oni ne kontaktiraju sa nama, ma kakvi. Oni se ponašaju kao da su iznad svih. Nije ona bila za tu kuću, ona je prirodna i opuštena, a oni uštogljeni - kaže jedna komšinica.

- Radmanović je hteo da kupi kafić, to je od tri sestre, ali nije htela jedna sestra da proda, pa se on iznervirao. Tu smo videli kakvog je temperamenta, ali šta ga briga, pun je ko brod. Oženiće se on drugom, kao da je njemu stalo. Ona je nešto malo bila, a šta joj je falilo da uživa? Ona nije normalna - rekla je jedna starija gospođa za Blic.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlatiborac

    27. oktobar 2017 | 15:10

    Previse opustena rekao bih. A ona sebe smatra caricom??? Uzas od zene

  • Www

    27. oktobar 2017 | 15:09

    Ko ce da je trpi ovako glasnu i neartikulisanu?? A taman se ponadala da se.dobro uvalila..

  • xxx

    27. oktobar 2017 | 17:59

    Meni realno ona nije uopste devojka za koju se sama smatra, previse je napadna, glasna, neartikulisana, a uz to neharizmaticna i bez stila koliko god ona smatrala da ga ima. Jednom recju, apsolutno ispod proseka, kakve ipak danas vidjam, opustene, obrazovane, harizmaticne i devojke na mestu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA