Amidžić odgovorio Gagiju na priču da je gostovanjem Kije i Slobe u "Amidžiju" hteo da rastavi njega i Lunu (VIDEO)

Zbog zajedničkog gostovanja Kije i Slobe u emisiji "Amidži šou" zaratili su i fanovi i prijatelji i članovi porodica

  • 8

Nakon što su u emisiji Amidži šou gosti bili trenutno najpoznatiji bračni par u Srbiji, Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar, i na društvenim mrežama, ali i van njih, izbio je pravi džumbus.

Rekli su da je emisija oborila rekord da bi udarili na Lunu, Amidžić neće rastaviti nju i Slobu! Gagi Đogani žestoko nakon haosa zbog "Amidžija"

Tata Lune Đogani, Gagi, prilično žestoko je odreagovao na to što je Ognjen u emisiji ugostio Kiju i Slobu, kao i na to što je nakon emisije u Zadrugu stiglo obaveštenje kako su gostovanjem oborili rekord u gledanosti za svih 10 sezona "Amidžija".

- Ta emisija nije bila toliko gledana, to je više bilo onako bombastično najavljeno i toliko su bombastično najavili tu emisiju Ognjena, da će oni da se izmire. Ja imam pravo da komentarišem, da kažem da treba Luna da bude jaka, da treba da podrži Slobu i da ih neće rastaviti Ognjen - rekao je između ostalog Gagi.

Poznat kao neko ko nikome ne ćuti Ognjen je odgovorio Gagiju, a šta je imao da mu kaže pogledajte u našem videu na početku teksta.

(Marko Pantić)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamara

    29. mart 2018 | 18:14

    Nije on u stanju ovakvu izjavu da sroci i izrekne ni za godinu dana.Njemu je Anabela pojela sve mozdane celije.Vidite li vi sa kim je on ziveo, ni cudo sto je takav jadan.

  • Nina

    29. mart 2018 | 22:59

    Gagi pokusava da odbrani i opravda svoju razmazenu i bezobraznu,pa krivicu svaljuje na ostale

  • Beogradjanka

    29. mart 2018 | 20:00

    I Kija i Luna su 2 obične prosečne zene. Od obe moze da se napravi 1 malo bolja zena...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA