Sloba želi pomirenje sa Kijom, pokušava na sve načine da porazgovara sa njom, a njena reakcija sve je šokirala!

Radanović na sve načine pokušava da se vidi sa Kristinom i spase brak

  • 81
Sloba i Kija, Foto: Marko Jovanović

Kristina Kija Kockar nakoon Zadruge želi da se razvede od svog još uvek zakonitoog supruga Slobe Radanovića, međutim on vešto odugovlači i insistira na razgovoru sa Kristinom u četiri oka.

Ovo niste mogli da vidite na TV-u! Evo šta su Kija i Sloba radili za vreme reklama i posle emisije u kojoj su zajedno gostovali! (FOTO)

Radanović želi da sačuva svoj brak, pa se svim silama bori da odobrovolji Kiju i da joj kaže da je voli, međutim ona izbegava susret sa njim upravo zbog toga da se i njoj ne bi vratila osećanja prema Slobi.

- Slobodan je Kristini slao poruke da je nakon svega shvatio da je i dalje voli i da hoće da se bori za njihovu ljubav. Pisao je da će do poslednjeg trenutka želeti da sačuva njihov brak i poručio da je siguran u svoja osećanja. Zvao ju je, ali mu ona danima nije odgovarala na pozive. Nakon toga su ga obavestili da je njegova supruga potpisala brakorazvodnu parnicu, a advokat ga je pozvao da i sam isto učini, što je on odmah odbio. Već danima odugovlači kako bi pokušao ipak da utiče na Kristininu odluku i uspeo da je nagovori da se vide i popričaju o svemu. Kad je izašao iz Zadruge shvatio je da je Luna bila greška i da vredi da se bori za ljubav koju oseća prema Kiji, a ubeđen je da i ona još uvek gaji osećanja, samo da preovladava bes - otkriva dobro obavešten izvor  i dodaje:

Sloba i Kija, Foto: Marko Jovanović

- S druge strane, dok Slobodan izbegava da potpiše razvod, Kija izbegava da se vidi sama oči u oči sa još uvek aktuelnim suprugom. Nakon njegove izjave ljubavi uplašila se da će da poklekne i da će joj se emocije vratiti, a nakon javne prevare i poniženja, poslednje što želi jeste da shvati da Radanovića i dalje voli. Na kraju je pristala da se vide, ali u prisustvu advokata, dok pevač bude potpisivao razvod, što Slobi nikako ne odgovara. Ubeđivao ju je da treba da sednu zajedno kao civilizovani ljudi, pa da kažu jedno drugom sve što imaju, ali Kristina izbegava svaku priliku da ostanu nasamo, upravo iz straha.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina i Pera

    10. jul 2018 | 22:26

    Brak je svetinja.Šta vas pojedince boli njihova ljubav?Vole se to je očito.Oni će sami rešiti šta će dalje.A ne vi.Kakvi ste vi to ljudi što želite raspad porodice?

  • DAVID

    10. jul 2018 | 22:31

    Samo ljubavnice žele raspad braka.Zna se i zašto.OVAJ BRAČNI PAR SE VOLI.I KOME TO SMETA?

  • Ana

    10. jul 2018 | 21:03

    stvarno više preteraste čovek voli Lunu jedva čeka da se reši ove zmije...ali nametnika se ne možeš tako lagano rešiti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA