Pogledajte sliku sa Kijinog i Slobinog venčanja koja dokazuje da njegova mama NIJE govorila istinu! (FOTO)

Slobina mama nedavno je rekla da nema nijednu fotografiju sa svadbe svog sina. Ipak, istina je drugačija

  • 36
Foto: Instagram/kija_k_o_c_k_a_r_, Printskrin: TV Pink,

Majka Slobodana Radanovića po mišljenju mnogih bila je presudni faktor kada je u pitanju Slobodanova odluka o braku koji ima, i vezi sa Lunom Đogani.

GOTOVO JE! Slobina žena ima novog dečka, ovo su SVI detalji Kijine veze i PRVE zajedničke fotografije! (FOTO)

Naime, kada je gospođa Draginja Radovanović ušla u Zadrugu i popričala sa sinom, on je odlučio da započne i javnu vezu sa Lunom, i da kaže kako prekida sa svojom ženom, te da želi da se razvede.

Mnoge reči koje je Draginja izgovorila tada su zaparale uši gledaocima Zadruge. Među njima, ona koja je baš ostavila utisak jeste tvrdnja Slobine mame da sa venčanja svog sina i Kije nema nijednu sliku.

Foto: Instagram/kija_k_o_c_k_a_r_, Printskrin: TV Pink

- Gledala sam snimak sa svadbe, jako je ružno to što nas nigde nema. Jednu jedinu sliku nemam sa svadbe svog sina. Samo to sam želela u životu, a nemam. To je, Bože moj, bila svadba "na nivou". Posle svadbe sam izašla pred kapiju da im čestitam i rekla: "Kupili ste auto, nek vam je sa srećom", a ona mi kaže: "Kupila sam kola, ja sam kupila". To me je uvredilo, zabolelo jako, ali to svom sinu nikad nisam rekla - ispričala je Draginja.

Kija podnosi zahtev za razvod braka, a kada je Sloba u pitanju - ima samo JEDNU želju!

Međutim, fotografija sa venčanja ipak postoji, i to ona na kojoj su upravo Sloba, njegova majka Draginja, kao i Kija i njena majka Nadica.

Pogledajte i sami:

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, kako smo juče ekskluzivno objavili Kija ima dečka, a o kome je reč, koliko su zajedno kao i prve zajedničke fotografije možete pogledati klikom OVDE.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    24. oktobar 2017 | 12:30

    Kako je lepa Kija u venčanici! Ne razumem sto je njegova majka iznosila neistine, a bila je bas ubedljiva, a još manje što je Safet čekao da mu majka aminuje. Čovek bez stava i mišljenja, kukavica.

  • Tara

    24. oktobar 2017 | 20:19

    Ovo previse ide u intimu. Sami treba da znaju sta ce dalje da bude i jedino oni znaju sta je zapravo bilo. Zalosno je samo da posle nekoliko godina veze se sve tako lako zaboravi. Najlepsi trenuci, dan vencanja... Zalosno

  • Biki

    24. oktobar 2017 | 13:56

    Zena ne voli snahu pa laze! Strasno!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA