Jadnice, izvlačila si nagrade i slikala se gola! Viktorija i Saška žestoko oplele jedna po drugoj, a kraj je NEVIĐEN! (VIDEO)

Saška Karan i Viktorija zakačile su se pred vratima, a nijedna od njih nije zatvarala usta

  • 1

Ni današnji dan u "Zadruzi" nije protekao bez žestokih svađa. Posle svađe sa Jelenom, zakačile su se Viktorija i Saška, a nekoliko minuta međusobno su se vređale ne zatvaravši usta. 

Govedo, sad ćeš da platiš! Pobesnela Viktorija jurila Jelenu Golubović, saterala ju je u ćošak a rediteljka je urlala: "Upomoć, obezbeđenje"! (VIDEO)

- Tvoja porodica je rasturena! Meni je žao tebe... Nisi mi bitna - govorila je Saška Viktoriji.

- Ženo, ja s tobom mesec dana ne komuniciram, zaobilazim te... Trčkarala si za mnom ne bi li me nešto pitala, a ne znaš ništa - odgovorila joj je Viktorija, a onda je krenulo i žešće.

Printskrin: TV Pink

- Tvoj mozak je oštećen! Imaš oštećenje od onoga što si radila u prošlosti - rekla je Saška.

- Majke ti? Pa tebi go*na a si jela, ne bi pomoglo da budeš zvezda! Ku*čina si! Jadnice, pa nemaš ništa - uzvraćala je Viktorija.

- Ti imaš rasturenu porodicu! Neka je dete živo i zdravo...

Printskrin: TV Pink

- Ti si, bre, dro*etina jedna! Samo su te vukli ovi i oni! Izvlačila si nagrade i slikala se gola - iznervirala se Viktorija, a na kraju je zalupila vratima i ostavila Sašku samu.

Pogledajte svađu od 13:45:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goca

    10. decembar 2017 | 19:31

    Ne postoji ogavnija osoba od ove karane...kad kaze ja sam zvezda,ko si ti...gospode boze,velica sebe kao da je lepa brena...vasarska pevaljka nivoa vendike...fuj.poznata pevacica bez ijedne poznate pesme,pola zivota se vucara po rijalitima...da nije tako,umrla bi od gladi...fuj,fuj,fuj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA