≫ 

Ja sam tebi bolna tačka! Sloba i Kija se žestoko posvađali, a zbog jedne njegove rečenice ona je POLUDELA! (VIDEO)

Sastanak je protekao u svađi, a najglasniji su bili Sloba i Kristina

  • 50

Veliki šef je obavestio zadrugare da su pali zadatak u kojem je trebalo da izdrže u kostimima anđela i đavola, a kazna je ta da ove nedelje neće imati žurku.

Nakon pisma, zadrugari su komentarisali i iznosili svoje stavove, a onda je došlo do svađe između Slobe Radanovića i Kristine Kije Kockar.

Žao mi je Lune, Kija i ona bi trebalo da se udruže, Sloba je kriv za sve! Kristinina majka isprozivala Radanovića, pa otkrila koliko su za sve važne pare koje je pevač dobio

- Jutros buđenje, pišti nam ono go*no pola sata vi ne ustajete! Svi histerišete. Večeras buđenje, drvo je reklo jednom: "Zadrugari buđenje" i to vam smeta... Niko nije ustao. Treba da nam pište na uvo, svakom da stave zvučnik na uvo - rekao je Sloba.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Pa i ti si taj koji spava! Od trideset ljudi samo desetak ustaje odmah! - rekla je Kija.

- Ja se uvek probudim, ustanem i sednem - rekao je Sloba.

- Pa nije baš da se uvek probudiš. Počnite od sebe prvo - dodala je Kija.

- Ja počinjem uvek od sebe prvo. A tebi sam ja izgleda bolna tačka! Ne zanima me tvoje mišljenje uopšte! - vikao je Sloba, a ta rečenica razbesnela je Kristinu.

- Ni mene tvoje ne zanima, pa te slušam! Nije ništa lično, nemoj da se tripuješ da si ti bitan meni, nego ti govorim kao zadrugar zadrugaru! Ti prvi ležiš u krevetu, tako da počni od sebe. Ako hoću nešto da ti kažem, reći ću ti, nemoj da misliš da je to nešto lično. Nemoj da se tripuješ! - rekla je Kija besno.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Ja se uvek probudim! Kad nas budi muzika ne budimo se, kad nas budi pištanje ne budimo se, kad nas budi drvo ne budimo se... Ja sam bio pod lekovima, zato se nisam probudio pre tri dana - rekao je Sloba.

Pogledajte koliko je Sloba pobesneo kada mu se Kija obratila:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goga

    24. januar 2018 | 13:41

    Nista nije rekla, sto nije istina. Svedoci smo, da on vecito spava. Ali neko mu peneo,pa poceo cesce da dolazi na sastanke. To sto on besni, je razlog sto on jos uvek nesto oseca prema njoj. I shvatio je da je pogresio, ali nema kud. Mlad,potreban mu sex,i nasao ga u ooj koja se ne skida sa njega. Mi zene znamo, sta kod muskarca pali.Ali cesto zene rade,poslovne obaveze, i cesto zapostavljamo.Oni, kao muskarci ne pomazu, i evo razloga za nezadovoljstvo. Vole se oni ljudi.On posebno.Gresku je napravio katastrofalnu, ali nema kud Kada izadje, posle par meseci ce shvatiti, da tu nema buducnosti, i bice kraj.Komentar molim

  • Safa

    24. januar 2018 | 12:06

    Svi cute kao mule,samo sto Kija odgovori kako treba i potpuno je u pravu sto se tice njega.Po ceo dan se izlezava na krevetu i nista nije pokazao,a samo kad mu odgovara igra, onda prihvati.On "andeo",a ne prilici mu sa delima koja je cinio.

  • Veverica

    24. januar 2018 | 11:57

    Jaooojjjj.... ovaj kraisnik jooooojjjj majko kakav blam od coveka ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA