Miljanina majka tvrdi: Ona je htela da se otruje zbog Slobe i Lune, smeta joj što su oni u centru pažnje!

- Drago mi je što ona nije kao polovina takmičara, koji u rijalitiju samo statiraju - poručila je Miljanina majka Marija Kulić

  • 17

Nakon što je Miljana pokušala da se otruje u "Zadruzi", njena majka Marija Kulić kaže da njena ćerka nije želela da naudi sebi, već da je samo htela da privuče pažnju na sebe.

Jelena Krunić prvi put progovorila nakon izbacivanja i ispričala sve o Nadeždi, Slobi, Kiji, Mini, Filipu i seksu u hotelu

Miljanina majka kaže da je to sve taktika njene ćerke koja bi sve uradila za kadar.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Mi se kao porodica uopšte nismo potresli zbog Miljaninog navodnog pokušaja trovanja. Jasno je da je ona zbog sukoba sa Slobom pokušala da igra još jednu rijaliti igru i da manipuliše. Luna i Sloba su u centru pažnje, a njoj to ne odgovara. Nije Miljana neurotična, pa da naudi sebi, nego samo taktizira - izjavila je Marija Kulić i dodala da je zadovoljna ćerkinim ponašanjem.

Pogledajte kako je Miljana pokušala da se otruje:

- Zadovoljna sam Miljaninim ponašanjem, ali mislim da se previše svađa i spremna je da uradi sve kako bi rijaliti bio gledaniji. Za razliku od nje, smatram da Miljanu treba da boli uvo za gledanost i da treba pre svega da brine o trudnoći. Ipak, drago mi je što ona nije kao polovina takmičara, koji u rijalitiju samo statiraju - ispričala je Miljanina majka i potom prokomentarisala sukob svoje ćerke i Mikija.

- On je čovek koji ne prihvata zamerke i odmah plane, nakon čega pokaže svoju agresivnost. Ovo mu je sedmi put da se ponaša neuračunljivo i mislim da bi trebalo da podigne svoj nivo tolerancije, ako već toliko želi da bude po rijaliti programima - zaključila je Marija Kulić.

Video: Istorijat nasilništva Jelene Krunić u rijalitijima:

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    7. mart 2018 | 00:14

    Sloba i Luna su najantipaticniji u zadruzi. I Miljana je za njih bog.

  • Coa

    7. mart 2018 | 09:47

    Miljana je carica i za slobu i za lunu! Oni su se sami otrovali svojom vezom zbog cega se sloba i sada kaje a to sevidi i sa neba. Luns napolje sloba dalje.

  • Maja

    7. mart 2018 | 00:25

    Svi Oni su dno Miljana posebno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA