Kija se zanela pričajući o idealnom muškarcu, pa jednom rečenicom otkrila da nije u vezi sa Andrijom?! (VIDEO)

- Da ne izlazi puno... Ne volim muškarce koji izlaze po klubovima. Poslovno ostvaren, da ne živi sa roditeljima... - opisivala je Kija svog idealnog muškarca

  • 31

Kristina Kija Kockar je ušla u Zadrugu kao zakonita supruga Slobodana Radanovića, ali kada je on započeo vezu sa Lunom Đogani, Kija se vratila svom bivšem dečku Andriji Lazoviću sa kojim je kratko bila pre skoro 6 godina.

Nisi ništa posebno, POLJUBIO TE JER JE ČUO DA SAM GA OSTAVILA! Kija i Luna se žestoko posvađale, Kockareva izgovorila SVE što misli!

Međutim, ona je sinoć u razgovoru sa Markom Miljkovićem pričala kakvog bi partnera volela da ima pored sebe, pa je tako stavila znak pitanja na vezu sa Andrijom.

- Da ne čupa obrve, da se ne depilira, da se redovno kupa... - rekla je Kija.

- Okej, čuo sam - rekao je Marko.

- Nadam se da su čuli svi muškarci ovoga sveta! Javite se, ako odgovarate opisu - rekla je Kija kroz osmeh, a upravo taj komentar izazvao je pažnju.

- Interesuju me najniži kriterijumi? - pitao je Marko.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Da ne izlazi puno... Ne volim muškarce koji izlaze po klubovima. Poslovno ostvaren, da ne živi sa roditeljima... Evo najniži kriterijumi, ispod toga ne idem! Ostvaren poslovno, pod tim podrazumevam finansijski da je stabilan, da je vredan, čim je finansijski stabilan znači da je vredan, da nije mamin i tatin sin, da ne živi sa roditeljima i da je intiligentno duhovit - objasnila je Kija i dodala:

- A što se tiče fizičkog izgleda da je viši od mene, da ima lepe zube i da je nepušač.

- Najniži kriterijumi? - pitao je Marko.

- Tako je. To su mi najniži kriterijumi, zaista ne mogu da idem ispod toga  - odgovorila je Kija.

Pogledatje šta je Kija rekla o svom idealnom partneru:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fenix

    15. mart 2018 | 11:24

    Znaci njoj ljubav ne moze tek tako da se desi nego sve unapred proracunato, kakav materijalista, gade mi se takve zene!!! Ja i moj muz se slucajno upoznali, tek posle par godina slucajno sreli i od tada nerazdvojni, zivimo od minimalca, snalazimo se na sve nacine , nemamo za ne znam kakav luksuz, ali gledamo jedno u drugo kao u boga, i svakog jutra ustajem srecna sto je pored mene. E to nikada nece imati ljudi koji su zajedno iz interesa

  • jole

    15. mart 2018 | 12:57

    Takvih muškaraca više nema ni u najboljim ljubavnim filmovima, devojko. Da li si se zapitala da li bi ti takvom muškarcu odgovarala. Ne kuvaš, ne baviš se nekim malim sitnim stvarima u zivotu, sve mora da bude glamur, kao i to da si uvek ti u glavnoj ulozi, a pogotovu da ne vodiš ljubav po dve godine. Devojko draga, stavi prst na čelo zašto ti je brak propao. Niko, ali niko ne odlazi zbog medenih kolača. Da si uspela da napraviš kompromis sa svojim muzem, danas ne bi bila ostavljena zena. Nisi jedina, ali si dozvolila sebi da svoj prljav veš izneseš na videlo, dok druge ostavljene zene dostojanstveno završavaju svoje brakove tamo gde treba.

  • Dani

    15. mart 2018 | 11:01

    Ovo je bio najnormalniji razgovor a vi napravili kao da je dala oglas da traži momka. A inace, ovo sto je navela za muskarca je sve ono kakav je Andrija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA