≫ 

Tvoja majka je dan posle svadbe klela našu ljubav! Kija i Sloba se žestoko sukobili, ona iznela detalje o kojima nikad nije pričala! (VIDEO)

Bračni partneri "na papiru" imali su verbalni okršaj, nakon puštanja snimka na kojem Kija plače u izolaciji

  • 60

Kija Kockar i Sloba Radanović imali su žestok okršaj prethodne noći, nakon što su ukućani gledali snimke koji im je produkcija puštala. Tako je pušten snimak na kojem Kija plače zbog čestitke koju su Slobini roditelji poslali Luni za njen rođendan. Već tu je izbila svađa, nakon koje su Luna i Sloba izašli napolje i pričali o tome.

Zadrugari gledali snimak na kojem Kija plače posle čestitke Slobinih roditelja za Lunu, besna Đoganijeva poručila: Boli me uvo! (VIDEO)

- Samo da izađemo, da je ne vidim više očima! Da završiš sa tom pričom i ćao više! - rekla je Luna Slobi, nakon čega su naleteli na Mikija.

- Prihvati, voli drugu, preboli i ćao! - dodala je pred Mikijem.

- Ja ne znam čime se ja to pišam po njoj, a da se ona ne piša po meni? - pitao se Sloba.

- Ja nju razumem, kao što tebe razumem - rekao je Miki.

- Nju muči skroz neka druga stvar, veruj mi - rekao je Sloba.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Treba vas da pusti, da ona ide svojim životom, da nađe svoju sreću, vi vašu. Zar je bitno ko je kriv? Jesi ti našao drugu ženu, voliš drugu ženu? Ona voli drugog čoveka? Koga više boli ku*ac?! Gotovo, napravili ste vašu sreću, a u pi*ku materinu! - rekao je Miki.

- Samo da izađemo da se potpiše... Samo, ovako, i ćao više, brate! - rekla je Luna aludirajući na potpis za razvod.

Hoćeš da te je*** pred svima, da te svi komentarišu?! Luna i Sloba se nikad gore posvađali, ona plakala kao kiša! (VIDEO)

Sloba je potom ušao u kuću kako bi pričao sa Kristinom, dok je Luna rekla da će ostati napolju. Prvo se potegla priča oko novca koji Sloba duguje Kristini, a potom i oko Slobinog plakanja od pre nekoliko meseci kada je Kija ušla i kada je plakao jer ju je povredio.

- Ja to ne znam. To ne treba da kažeš kameri, ne treba da kažeš njemu , treba meni da kažeš tako nešto. Takve stvari je trebalo meni da kažeš, ali sad ne moraš. Gledaću na Jutjubu, je l' tako? - rekla je Kija.

- Ja sam hteo da pobegnem da me kamere ne vide - rekao je Sloba.

- Dobro. I posle? Kome si pričao? Pričao si njemu o tome? - pitala ga je Kija misleći na Milana.

- Ja sam tebi to sto puta rekao!

- Ne, na mene se dr*aš, dereš se, brecaš se, govoriš mi "mrš" i tako dalje... Ti vrlo dobro znaš kako se ponašaš prema meni i sa kakvim tonom se obraćaš meni - rekla je Kija.

- Što lažeš? - pitao je.

- Ne, evo ovako. Ja ću kad izađem na Jutjubu da gledam kako si ti plakao i šta si njemu govorio o meni, a ti pogledaj kako si se ti ponašao prema meni. Pogledaj svoje ponašanje prema meni i biće ti jasno. Možda ti to ne vidiš, ali pogledaj kad izađeš - rekla mu je.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ja se prema tebi ponašam super do tog trenutka dok ti prema meni ne počneš da se ponašaš loše, dok ne čujem neke neistine i gluposti o sebi - rekao je Sloba.

A moji roditelji što su poslali... To si rekla da te je nogo pogodilo, a? - pitao je Sloba.

- Ružno je - rekla je.

- A tebi nisu pokušavali da udovolje? - pitao je.

- Sve ovo ima smisla sada, ali nema smisla da tvoji roditelji... Je l' možemo mi da pričamo, a da nije tu...? - pitala je Kija mislivši na Milana koji je stajao sa njima.

- A ne, ne može on da priča sa mnom, da ne bi bio neki problem - dodala je kad je joj Sloba nije odgovorio.

- Hoćeš da me pustiš da kažem ili ćeš da teraš po svom i da glumiš žrtvu?! - pitao je.

- Kakvu žrtvu, Slobodane?! - viknula je.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Slušaj ovako... Ti isti moji roditelji su na dan naše svadbe i pre toga tebi napravili tortu ovakvu! Tvoja kompanije, avion, Etihad...da bi tebi udovoljili! Je l' se ti sećaš te torte?! Posle si zabranila da se unese ta torta na svadbu, tako da nemoj da mi pričaš o poštovanju molim te! - rekao je.

- Vrlo dobro znaš šta je bio dogovor između tebe i mene oko te gluposti koja se tiče torti koji ti nisi ispoštovao i rekao si dan ranije pa sam ispala ja kriva - rekla mu je Kija.

- A, da... Tvoja mama je posle venčanja zvala moju mamu i klela našu ljubav i naš brak! "Za njihovu sreću, ona je trebalo da pređe preko kućnog praga"... Prvo, to nije moj kućni prag. Mi imamo svoj stan gde smo živeli. I te kako je mnoge stvari rekla mojoj mami, neću uopšte da se ponavljam - rekla je Kija.

- Ti odlično znaš u svakom trenutku šta govoriš, kad govoriš, manipulišeš! - rekao je Sloba.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Toliko je stvari rekla da moja mama meni nije htela da prenese - rekla je.

- Da, ja sam bio tu kad je govorila. Ja smatram da je u pravu - rekao je Sloba.

- To što je pričala za mene?! - pitala ga je.

- Da, da! Tebe su čekali svi moji gosti, ti se nisi udostojila da dođeš da im se javiš - rekao je.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Kao prvo, ti i ja smo se dogovorili za milion stvari koje ti nisi ispoštovao i onda sam ispala ja veštica! Ja mogu da razumem što tvoji roditelji mene sada pljuju. Svađamo se, to mogu da razumem, ali sada. Ali, ne mogu da razumem...- počela je i Slobodan je prekinuo.

- Kako si se ophodila prema mojim roditeljima takav si odgovor dobila!

- Je l' tako? Kako sam se ophodila?!

Poslušajte kompletnu raspravu:

Najveće seks akcije Lune i Slobe:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica

    16. mart 2018 | 13:01

    Slobo, sram te bilo.

  • Hm

    16. mart 2018 | 12:39

    To su te svekrve kojima ne valja nijedna snajka. Uskoro će ona i o Luni slično pričati.

  • Ljubica

    16. mart 2018 | 14:46

    Mislim da Kija shvata da je brak propao ali da joj je krivo što se on nežnije ne ponaša prema njoj nego vrlo grubo. Kako Sloba misli da se sporazumno razvede kad ona može da ga razvlači godinama, da ode u inostranstvo da radi i niko ne može bez nje brak da razvede. E moja Kijo, uzmi mu sve do poslednjih gaća, neka mu kupe nove mama i nova tašta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA