To je deo taktike Sanjine porodice: Ovako je Jovanina drugarica prokomentarisala njenu vezu sa Stankovićevom! (FOTO)

- Vrlo je iznenađujuće da je Sanja dva meseca pred finale rešila da progovori o "prijateljskom" odnosu nje i Jovane - kaže Milena Mitić, drugarica Matore

  • 2

Nakon šest meseci spekulisanja Sanja Stanković u emisiji Amidži šou otkrila je da su ona i Jovana Tomić Matora u ljubavnoj vezi. Jovanina drugarica Milena Mitić za Telegraf kaže da je sve to deo Sanjine taktike da bi što duže ostala u rijalitiju.

Matora poludela od ljubomore kada je čula da se Sanja poljubila sa Kijom, Stankovićeva pobesnela pa skočila na Jovanu i počela da je davi! (VIDEO)

- Vrlo je iznenađujuće da je Sanja dva meseca pred finale rešila da progovori o "prijateljskom" odnosu nje i Jovane. Ali mi je malo i zbunjuće kako je njihova veza započeta 28. septembra kada je Jovana ušla nekoliko dana kasnije. Očigledno su joj se malo pobrkali lončići. Gledam i crvenim zbog njih kako o tome pričaju javno - priča Milena za Telegraf i osvrće se na izjavu Sanjinog oca Novice koji je u svojim izjavama pohvalio Matoru.

Foto: A. Nalbantjan

- Svako ima pravo da promeni mišljenje o drugoj osobi, međutim postavlja se pitanje kako je tako odjednom Sanjin tata počeo da uviđa kvalitete kod Matore koje nije video niti pomenuo kada je gostovao u studiju kod Dušice pre nekoliko nedelja. To što se da se boji Matorinih eventalnih ispada prema Sanji, za koje sam ubeđena da se neće dogoditi, je samo deo neke njihove porodične taktike kako bi Sanju održali do kraja - zaključila je Milena.

Foto: Marko Jovanović

Video: Sve seks akcije Slobe i Lune:

(Marko Pantić)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    23. mart 2018 | 19:19

    Sta je to sa ovdasnjim devojkama ,kakvo je to pomodarstvo ,jeli to stvarno priroda ili nesto drugo,nije to bilo pre tako,znalo se ko nosi suknju 👗a ko pantalone,👖,mozda sam ja zalutao u svemir beskrajnih gluposti!!!!!!

  • Dm

    23. mart 2018 | 20:28

    Bilo je i pre samo što se tada krilo kao zmija noge a sad je postalo transparentno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA