≫ 

Ana Korać se posle 5 meseci čula sa roditeljima! Pomenuli su Kiju, Jelenu Krunić, Miću, a svi su je pitali šta su joj rekli za Janjuša! (FOTO)

Dok je Ana razgovarala sa mamom i tatom, Kija je sve vreme bila sa njom u govornici

  • 19
Printskrin: TV Pink

Ana Korać dobila je iznenađenje od Drveta mudrosti, a njenoj sreći nije bilo kraja! U pitanju je poziv, a Ana se posle pet meseci boravka u Zadruzi prvi put čula sa roditeljima. 

Milan iznenadio sve, Banetu ostaje samo da PATI! Nadežda je novi potrčko, a evo koji zadrugar će joj praviti društvo! (FOTO)

Ana je sve vreme bila u govornici sa Kijom, a mama i tata poručili su joj da više nikada ne plače i da ima njihovu punu podršku.

- Znamo mi da je sve to igra, ali, molim te, povedi računa. Napolju to ne izgleda baš lepo - rekla je Anina mama.

Printskrin: TV Pink

- Nemoj slučajno da budeš tužna i nema plakanja više, budi uvek nasmejana kao što si i bila. Igraj na žurkama, igraj kao Kija - poručila je Ani i nekoliko puta napomenula kako ima veliku podršku svih njih, te da nema razloga za brigu, jer su svi dobro i svi su zdravi.

- Molim te, povedi računa o svojoj garderobi, kad ćeš ti stići da je obučeš? - rekla joj je mama.

- Znaš ti kakva sam ja... - rekla je Ana.

Printskrin: TV Pink

- I još nesto, šminka i garderoba koja je ostala Jeleni Krunić... ništa nemojte da dirate, sve ostavite, znam zašto ti to kažem - rekla joj je mama i dodala da ostane takva kakva je bila.

- Ušla si kao samostalni igrač, takva i ostani. I ono što mislite da se ne vidi, mi vidimo, gledamo 24 sata - poručila joj je mama.

Printskrin: TV Pink

- Hvala vam puno na ovim rečima. Mnogo mi znače. Samo mi je ovo bilo potrebno - rekla je Ana, koja nije skidala osmeh sa lica dok je pričala sa roditeljima.

Na kraju su joj još rekli da pozdravi Milana, Marka, kao i da pripazi na rečnik dok priča sa Lepim Mićom, a ono što je zadrugare najviše zanimalo nakon razgovora bilo je šta su joj rekli za Janjuša. Međutim, Janjuša nisu ni spomenuli...

Printskrin: TV Pink

Podsetimo, Jelena Krunić nedavno je osula paljbu po Teodori Džehverović zbog toga što nosi njene stvari pa je iz tog razloga Anina mama i dala ćerki savet, a o tome više možete pročitati OVDE.

VIDEO: Istorija nasilništva Jelene Krunić

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    27. mart 2018 | 08:20

    Problem je u tome sto se sad vidi da je Ana iz kulturne i dobre porodice a druzi se sa Kijom cija je majka takodje kulturna i normalna zena. One imaju divno prijateljstvo, iako nekad imaji razlicite stavove, postuju se. Dosta djevojaka je tamo ljubomorno na njih dvije, al su one uvijek jedna uz drugu kad je teško a i kad je veselo ☺

  • ell

    27. mart 2018 | 11:24

    Ana se pokazala kao jedna od kulturnijih djevojaka svaka joj čast takvi su joj i roditelji to se vidi a ljubomorni neka puknu

  • nn

    27. mart 2018 | 09:48

    Ko gleda zna da je to igra i prijateljstvo izmdu Ane i Janjusa ko negleda neka kaze pisalo u novinama. Ana se pokazala kao dobra devojka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA