≫ 

Kija plakala kao kiša nakon okršaja sa Macom, pa spomenula Slobu i zašto se raspao njihov brak! (VIDEO)

- Najgori period mog života je bio tada, kad mi se to desilo, saznala sam i ono za Slobodana... Desilo mi se sve u 7 dana - rekla je Kija

  • 43
Kija je prvo plakala u garderoberu, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Maca Diskrecija i Kija Kockar prethodne noći žestoko su se sukobile, a da obezbeđenje nije uletelo u kuću vrlo je izvesno da bi došlo do većeg incidenta.

Podsetimo, sve je počelo time što je Maca uputila Kiji strašne reči, da nikada neće roditi dete pošto se operisala tamo dole.

Maca rekla Kiji da nikad neće moći da ima decu, ona počela da se trese, pretila joj, plakala, obezbeđenje stalo između njih! (VIDEO)

Nakon ovih reči Kija je bila van sebe, od besa je nasrnula na Macu i doslovce ju je svukla sa kreveta, a potom je otišla u garderober i počela da plače. Za njom su odmah došle Ana Korać i Zorica Marković koje su je tešile.

- E da, znaš šta je rekla kad si otišla: "Ja znam da to nju boli, zato sam to i rekla" i kaže Zorica reci joj "ku*vo", kao što je ona tebi rekla - rekla je Ana.

- Ja nisam rekla to! Ona je meni rekla: "Puši ku*ac", ja sam rekla: "Ti to bolje znaš", to je sve što sam rekla... -objasnila je Kija.

- Nastaviće, ti to moraš da prevaziđeš - rekla je Zorica.

Zorica teši Kiju nakon svađe sa Macom, Printskrin: Youtube

- I kaže: "Zato što je to boli, zato ću to i da joj pričam" - dodala je Ana.

- Ona je žensko, kako može tako nešto da mi izgovori?! - pitala je Kija.

- To je čista kopija Jelene Golubović! Ovako Jelena Golubović radi - rekla je Zorica.

- Ona zna da si ti favorit, to joj je taktika. Udara tamo gde najviše boli i na nekog od favorita - objasnila je Zorica.

- Ja nikada ne bih nekome mogla to da izgovorim. To mi je jedina bolna tačka. Kako može tako da kaže ženska osoba drugoj ženskoj osobi kad je to stvar koja može svakom da se desi?! Još me kune. "Nećeš nikad roditi". To je meni bolno, mi žene smo stvorene da budemo majke. Neka mi kaže šta god, ali za takve stvari ne mogu da se iskontrolišem! To mi je rekla: "Ti si operisala ribicu i nećeš biti majka". Najgori period mog života je bio tada, kad mi se to desilo, saznala sam i ono za Slobodana... Desilo mi se sve u 7 dana. I rezultat svega toga je krah mog braka očigledno, i onda dođe ona i tako nešto mi kaže! Pri tom i ne znam da li mogu... Mislim, daj Bože da mogu da imam! - pričala je Kija kroz suze.

Nakon ovoga, Kija je izašla napolje kako bi se smirila, ali je na klupi ponovo počela da plače.

Ana Korać tešila je Kristinu koja je bila potpuno slomljena, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Neopisivo je koliko mi je teško, ne razumem i dalje kako je mogla tako nešto da mi uradi, da mi kaže! To mi je najveći strah da ne mogu da imam decu, pa neke žene ni sa dva jajnika ne mogu da imaju decu... Svi su protiv mene, i on je protiv mene...! I onda dođe ona i kaže takve stvari - rekla je Kija dodavši da je njen život trenutno skroz uništen.

Krunićka oplela po Mariji Ani, pa otkrila da li su Kija i Filip imali seks:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srna

    11. april 2018 | 15:09

    Ovo sto je Maca rekla Kiji je bas ruzno, ali... Na pocetku sam imala dosta simpatija i saosecanja za Kiju. Sada mi je jedna od najodbojnijih osoba u Zadruzi. Nije u stanju da prihvati da tog braka, na koji je stalno poziva, vise nema. Postoji samo na papiru, a ni toga vise ne bi bilo da nisu u Zadruzi. To sto se izmedju Slobe i Lune dogodilo s moralne tacke gledista nije u redu, ali dogodilo se i sad tu nema nazad. Postoji puno gorih stvari koje se u zivotu mogu dogoditi. Svi troje su zdravi i zivi. A bice sta ce biti. Njeno konstantno kukanje i mahanje lepezom prevarene zene je nedostojanstveno i negledljivo. Dosta jeftinih poena je skupila tim zalopojkama i vreme je da prestane. Drugo, ponasa se bahato, glumi neku velicinu i seficu u Zadruzi („Hajde otvori prozor posle mene, hajde da te vidim. Samo probaj.“ zali se da nema vazduha. Neka izadje napolje. Tamo ima vazduha koliko hoce) Trece, kanali druge, sve u fino i u rukavicama, provocira, pa opet izigrava zrtvu. A iskusan je manipulator.

  • bat

    11. april 2018 | 10:58

    Daj još neku temu da se narod sazali na tebe! Sloba do pobede!

  • jole

    11. april 2018 | 14:55

    Zelim da Kija ima dece koligo god bude zelela. Ona je mlada i zelja će joj se ostvariti. Mislim da je Maca preterala i da nikada ne treba zadavati nekome niske udarce, pogotovu na taj račun, ali Kija ga pretera. Odjednom je počela mnogo da patetiše. Te Sloba je ovakav, te onakav, te ovo sa Macom. Sve mi se čini da hoće da zataška situaciju sa Filipom. Još nešto, ona i Luna u sasvim korektnim odnosima (da li se vole ili ne vole, nema veze) a fanovi se poklaše ovde. Sloba takodje, juče je odmah prišao da je uteši, izvikao se na Macu, a sada će ga nazvati agresivcem. Kijini fanovi ko stršljenovi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA