Pljuštale kazne zbog Zadrugovizije! Sloba i još 4 takmičara papreno kažnjeni zbog neučestvovanja (VIDEO)

Veliki šef kaznio je sve koji nisu učestvovali u Zadrugoviziji i time odbili ispunjavanje zadatka

  • 0

Zbog neučestvovanja u Zadrugoviziji koja je održana u ponedeljak, 9. aprila, pojedini zadrugari kažnjeni su odlukom Velikog šefa. 

Kakav blam! Učesnicima doneli lažni poligraf, oni bili ubeđeni da je aparat pravi, a onda su počela nezgodna pitanja! (VIDEO)

Slobodan Radanović, Zorica Marković, Mina Vrbaški, Nemanja Đerić Đekson i Milan Milošević odbili su da se pojave na sceni Zadrugovizije, što je Veliki šef okarakterisao kao odbijanje zadatka, zbog čega je doneo odluku da ih sve pojedinačno kazni.

Milan, Bora i Bane su prvo dobili po 500 dinara zbog još jedne uspešno odrađene radijske emisije, zatim je Veliki šef pohvalio Kiju, Lunu, Miljanu i Saru zbog gostovanja u emisiji "Amidži šou", a onda su usledile kazne.

Miljana čita pismo Velikog šefa, Printskrin: TV Pink

- Trebalo je da ste za prethodnih sedam meseci naučili da zadatke Velikog šefa morate obavljati i da se odbijanje istih smatra kršenjem pravila. Milan, Zorica, Sloba, Đekson i Mina su odbili da učestvuju na Zadrugoviziji, zbog toga smo doneli odluku da svi budu kažnjeni. Oni koji po ugovoru imaju honorare kažnjeni su iznosom nedeljnog honorara, a zadrugari koji po ugovoru nemaju novčanu nagradu kažnjeni su sa 30.000 dinara - navedeno je u pismu Velikog šefa.

Zorica Marković otkrila šta zaista misli o Kiji i da li je na njenoj strani, a onda progovorila o Luni i Slobi! (VIDEO)

- Krivo mi je što je Zorica kažnjena jer je htela da učestvuje, ali nije imala partnera. Za ovo ostalo se slažem, čak i kada je Sloba u pitanju. On je trebalo da učestvuje, da bude profesionalac, da zaboravi na neke konflikte i tako dalje - prokomentarisala je Luna.

Luna komentariše kazne, Printskrin: TV Pink

Pogledajte šta su ostali zadrugari rekli o odluci Velikog šefa, ali i o Zadrugoviziji:

VIDEO: Ognjen Amidžić odgovorio Gagiju Đoganiju

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA