On je mutav, kvaran i glup! Nisam zaslužila da mi glumi frajera! Kija oplela po Slobi, pa tražila da priča sa svojim advokatom! (FOTO)

- Ja nisam zaslužila da mi tu neki Slobodan glumi frajera. Samo mi je to što je on moj muž, ja sam ga birala - rekla je Kija kada je razgovarala sa Drvetom mudrosti

Kristina Kija Kockar je nakon dramatičnih dana, svađa, obračuna sa Slobom i ukazane lekarske pomoći, porazgovarala danas sa Drvetom mudrosti u Rajskom vrtu i rekla sve što joj je na duši. 

- Mene je blam što sam ja ovde. Od moje porodice, prijatelja. I prvo me blam toga što mi je Slobodan učinio. Ja nisam kao sve druge žene. Ostvarena sam na svakom polju - rekla je Kija na početku razgovora o priči koja traje već skoro devet meseci, otkako ju je još uvek zakoniti suprug Slobodan Radanović pred kamerama prevario sa Lunom Đogani.

- Ja nisam zaslužila da mi tu neki Slobodan glumi frajera. Samo mi je to što je on moj muž, ja sam ga birala... I što smo ovde. Inače bih ga maltretirala. Ali žao mi je da ga maltretiram, moj je, kakav god da je. Zato mi je bolje da ja izađem, nego on da izađe. Njemu je nagrada potrebna, samo o tome i priča, meni nije. On govori kao da nije materijalista, on je i te kako materijalista - ispričala je Kija.

Kija i Sloba razgovaraju ranije, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

A kada joj je Drvo reklo kako će sve biti u redu i završiti se onako kako mora, Kija je rekla kako je toga svesna.

- Znam da će biti sve ok, samo mi je žao što mi je on život promenio, a ja nisam htela. Na televiziji. Kao "nije znao za bolje". To kad sam čula... Druže, ti i dalje ne znaš za bolje! Lepo sam rekla, on je neiživljen. Ne mogu da verujem da je mogao tako nešto da mi učini, meni... Drvo, ti ne znaš koliko smo mi bili bliski. Sve smo delili, bukvalno sve! I ništa mu nisam učinila nažao da može nešto tako da mi uradi. To mi je krivo - rekla je Kija.

Kija u Rajskom vrtu, Printskrin: TV Pink

- Ne znam koji savet da dam drugima... Kad nekog izvučeš iz nule i pomogneš mu da se ostvari, cimaš se za njega, i on te posle šutne kao poslednju krpu i ponaša se prema tebi kao prema keru. A znaš da sam sto puta bolji čovek od njega... Verbalno sam jača od njega, i sposobnija, on je mutav i svi misle da je on dobrica. Nije, verujte mi. Ovo što on radi, to ne rade dobri ljudi - bila je povređena Kija, a onda se na trenutak obratila svojoj prijateljici Vanji.

- Molim te, Vanja, kupi mu tu kartu za Zrenjanin, i pogačice i jogurt, da se vrati tamo odakle je došao!

Sloba i Luna su se zabavljali dok je Kija razgovara u Rajskom vrtu, Printskrin: TV Pink

- Kako ga nije sramota da mi uradi ovako nešto? Kao "zaljubio sam se"... Zaljubljivanje je prolazno. Ne znam, ja sam u šoku zbog njegovog mozga i njegovih izjava. I laže da ne zna zbog čega ja plačem. On je kvaran i glup, ali nije tako naivan. Zna on vrlo dobro šta mi je učinio, nego je pojeo go*vno i sad glumi frajera. Ja znam da od te veze nema ništa, i znam napamet kako će se završiti. Samo mi je krivo što sam ja povređena zbog njegove gluposti - zaključila je Kija.

Kija Kockar, Printskrin: TV Pink

A zatim ju je Drvo pitalo ima li neku želju...

Nemoguća želja

- Da prestane da me boli. Sad trenutno. Odmah - rekla je Kija i dodala kako je znala da Drvo neće moći da joj ispuni ovu želju.

Moguća želja

- Bečka šnicla, sa pomfritom, hleb, dve velike kinder čokolade i mohito - bila je odlučna Kija, koja je potom, kada se Drvo uozbiljilo, rekla:

- Hoću da pričam sa svojim advokatom. To mi je želja -  uozbiljila se i dodala kako želi nešto da se posavetuje.

Printskrin: TV Pink

VIDEO: Goga Sekulić komentariše kako Sloba nije postupio kao muškarac

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    26. april 2018 | 19:20

    Njoj to "glumi frajera" znaci to da on nece njoj da se vrati. Ona definitivno misli da on oseca nesto prema njoj pa kao "nemoguce da ne oseca sigurno se pravi pa glumi frajera"

  • Jovan

    26. april 2018 | 20:02

    Gde li ga nađe, da si ga tražila ne bi ga našla, trupac pravi.

  • Mila

    26. april 2018 | 20:03

    Kija to ti je ono 'Kad te naucim izgubit cu te'. Nadji sebi zrelog muskarca i sve ce biti ok. Pozdrav iz Crne Gore i glavu gore mala!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA