≫ 

Luna doživela nervni slom nakon što je Kija priznala da voli Slobu, spomenula i Anabelu! (VIDEO)

- Samo nerviram ovu ženu napolju, što ima nervne slomove zbog mene, znam, saznala sam sve... - rekla je Luna kroz suze

  • 49
Luna i Teodora, Printskrin Youtube/Zadruga Official

Prošle noći nastao je opšti haos u Zadruzi kada je Kija Kockar priznala da još uvek voli svog muža Slobu Radanovića. Ovo njeno priznanje iznenadilo je mnoge, a kod Lune Đogani izazvalo je pravi haos, pa je izletela iz kuće i počela da plače.

Za njom je krenula Teodora Džehverović, pošto je Luna rekla da samo sa njom može da razgovara o svemu.

DA, VOLIM TE! Kija pred svima priznala da voli Slobu, on od šoka nije mogao reč da kaže, Luna prebledela! (VIDEO)

- Ti možda sada ne možeš da imaš realnu sliku šta on oseća, šta ti osećaš, mislim ti znaš... Sve ti se poremetilo u trenutku. Nemaš uopšte realnu sliku šta ko oseća u ovom momentu. Svi mi smo živeli u nekoj drugoj dimenziji. Nju nije zanimao on, njega nije zanimala ona i vi ste tako živeli, sada u ovom momentu se otvara neka totalno nova dimenzija. Moraš da razumeš i njega, ovo je za njega šok. Čak ni on možda u ovom momentu ne zna šta oseća. Šta misliš da se promenilo sad? - pitala je Teodora.

Luna i Teodora, Printskrin Youtube/Zadruga Official

- On ne zna više ništa, on je zbunjen skroz, a to je problem... Samo nerviram ovu ženu napolju, što ima nervne slomove zbog mene, znam, saznala sam sve... Nerviram ženu koja me rodila i koja me ceo život pazila da mi nikad ništa ne fali... I dođem ovde zagorčam sebi život, njoj... Samo zato što sam se zaljubila iskreno, zato što sam našla osobu koju sam tražila sve vreme, on je sve što sam ikad želela. Bila je u bolnici zbog mene. Zaljubila sam se, odlepila sam, volim ga više od svega na ovom svetu...  On je moj! On je moj!!! Ja ne mogu da zamislim svoj život bez njega napolju! - rekla je Luna.

- Onda idi do kraja, pa šta bude! Ti si išla srcem i time se vodi do kraja! Ispala si ološ i svi te tako gledaju, nosi taj krst, ali se bori do kraja! Samo pomisli šta bi ti Anabela rekla u ovom trenutku - savetovala je Teodora.

Luni je teško palo Kijino priznanje, Printskrin Youtube/Zadruga Official

- Ne znam, tražila sam poziv! Samo želim da znam šta sad misli, šta sad treba da uradim - rekla je Luna.

- Veruj mi da ni ona u ovom trenutku ne zna. Ona sa takvim životnim iskustvom ne bi znala kako sada da se ponaša, a kamoli ti - rekla je Teodora.

- Šta imaš od svega ovoga? - pitala ju je Teodora.

- Samo nerviram ovu ženu napolju, što me je rodila. Ima nervne slomove zbog mene, znam, saznala sam sve! - rekla je Luna.

Pogledajte razgovor Teodore i Lune:

II deo

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coa

    27. april 2018 | 11:11

    Kakva Lunjara pa ona je histericno nevaspitana,i nemoralna osoba. Nemogu da napisem devojka jer prave devojke to nerade!

  • Qwerty

    27. april 2018 | 13:35

    On je moj? Ne razmazena, on nije tvoj ,on ima svoju zenu. Da nisi pozelela tudje jer je zabranjeno pa te zato i privlaci nista od ovoga ne bi ni bilo. Ali kao dete koje zeli igracku i nece se smiriti dok je ne dobije tako i ti, ponasas se kao da imas 15god. Ali to je kriva tvoja majka jer te nije na vreme vaspitala, da imas neke ljudske i moralne osobine u sebi.

  • Nikolina

    27. april 2018 | 11:07

    Draga Luno, sve se vraća, sve se plaća. I Kija je tako plakala prva zbog tebe. Nije greh voleti sopstvenog muža, ali oženjenog ljubavnika jeste! To je trebala Anabela da ti objasni a ne da te gura u vezu sa oženjenim čovekom. Anabela je kriva za sve što ti se dešava, htela je reklamu preko tvojih ledja i dobila je, a ti si mnogo više izgubila sa ovim rijalitijem, biće ti jasno sve kada izadješ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA