≫ 

Sloba pitao Kiju na koji način ga voli, a ovakvom njenom odgovoru niko se ni u snovima nije nadao! (VIDEO)

Kija je posle osam ustala i rekla šta oseća prema svom mužu

  • 46

Kija Kockar nakon 8 meseci prethodne noći ustala je i pred svim zadrugarima i celom nacijom rekla da voli svog muža Slobodana Radanovića, i da je to rekla kako bi ona mogla mirno da spava, a da će "bol i emocije već proći".

Sloba od šoka u prvih nekoliko trenutaka nije znao šta da kaže, njegova ljubavnica Luna Đogani bila je šokirana, a onda je usledilo njegovo pitanje.

DA, VOLIM TE! Kija pred svima priznala da voli Slobu, on od šoka nije mogao reč da kaže, Luna prebledela! (VIDEO)

- Mene samo zanima... Da li ti smatraš da je to vrsta ljubavi koju gaji žena prema muškarcu, ili je vrsta ljubavi neka koju ne možeš da objasniš? - pitao je.

- Kako žena voli muškarca - odgovorila je, dok je pre toga rekla kako voli kao žena koja "želi da sačuva svoj brak".

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- To? A ja smatram da ta ljubav nije postojala pre rijalitija. Moje jedino objašnjenje je da si se ti zaljubila ovde - rekao je.

- Ja sam rekla ono što jeste. Meni će biti lakše. Volela bih da sam ostala onako... Mislim, ja i dalje jesam jaka žena, trudim se! Verujte da je najveća hrabrost bila ovo sad reći i priznati! - rekla je.

- Ja ne bi trebalo to da osećam, znam. On je to uradio, poneo se kako se poneo, ali ja ne mogu više to da krijem. Ali, žao mi je što nisam rekla bar pet dana pred izlazak, zato što ne znam kako ću izdržati još 35 dana! (smeh) Uostalom, zašto bi trebalo da se osećam krivom? On je moj muž, ja imam pravo njega da volim - rekla je.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Iskreno, stvarno me je baš briga šta će ko da misli! Meni je mnoooogo lakše! - zaključila je i sela.

- Izjavila si da ti znaš da to ništa u meni neće promeniti. Ako si znala da to ništa u meni neće promeniti, što to onda nisi sačuvala još ovih mesec i po dana? - pitao je Slobodan.

- Zato što više nisam mogla da izdržim. Žao mi je, veruj mi da sam htela da se suzdržim - rekla mu je.

VIDEO: Svi nervni slomovi u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rada

    27. april 2018 | 11:47

    Ceo Zrenjanin pljuje Gagijevu posetu Slobinim roditeljima. Ljudi ne mogu da veruju da su toliko naivni i da ne vide koja je razlika izmedju Lune i nase Kristine. Zar su resili da unesrece svog sina? Zar ne vide da Lunini riditelji sve cine samo da je nekom utrpaju. Svi su hteli provod sa njom ali je nikad niko nebi ozenio. Mozda samo neki iz njenog naroda.Draginja otvori oci i progledaj. Ceo Zrenjanin te osudjuje.

  • Mima

    27. april 2018 | 15:12

    Kija je Bog!

  • K

    27. april 2018 | 10:30

    Svi smo provalili da ona njega voli i bez priznanja.U svakom slucaju normalnije mi je kad cujem zenu koja svom muzu kaze da ga voli nego kad to govori ljubavnica pred zenom u rijalitiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA