≫ 

On je psihički maltretira! Oglasila se Andrijanina mama, otkrila strašne detalje o Duškovom odnosu prema njihovoj ćerki

- Nije prvi put da on Andrijani priređuje takve scene, ali sada je to javno - kaže Nela

  • 24

Andrijana Radonjić poslednjih nekoliko dana prolazi kroz agoniju u Zadruzi, pošto joj je otac Duško strogo zabranio svaki kontakt sa Nemanjom Đerićem Đeksonom!

Andrijana je usled Duškovih reči od pre nekoliko dana izvedena iz Zadruge pošto se gušila i nije mogla da stoji na nogama, ali se Radonjić nije predomislio.

Međutim, Andrijanina majka Nela kaže da Duško njihovu ćerku psihički maltretira i da je preterao.

Kija napisala pesmu za Slobu, na presladak način ga navukla da ode da je vidi, a kad je pročitao tekst potpuno se zbunio! (VIDEO)

- Ja sam u startu bila protiv toga da ona uđe u tu vezu sa Đekosnom posle toliko meseci, ništa mi tu nije bilo jasno. S druge strane, naravno da bih ja bila uz Andrijanu i nikad se ne bih odrekla nje kao što je to Duško prokomentarisao. To su takve nebuloze. Naravno da bih ja bila uz svoje dete i pokušala da shvatim neke stvari, kao i da joj ukažem na greške - kaže Andrijanina mama.

Đekson i Andrijana, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ono što radi Duško Andrijani je psihičko maltretiranje, to sigurno misli svako normalan! Malo više je preterao, imao je on i ranije takve ispade, i ja iz tog razloga i izbegavam da dajem izjave za medije. Ne želim da imamo mi probleme sa njim kad izađe iz rijalitija. Nije prvi put da on Andrijani priređuje takve scene, ali sada je to javno. Naša situacija sa njim je komplikovana, a meni je moje ćerke žao zbog svega što preživljava. Ona je ponižena tamo bez razloga - objašnjava Nela.

Andrija otkrio kako se osećao kada je na sahrani zagrlio Kiju, pa iskreno rekao da li je voli!

Podsetimo, Duško je pre nekoliko dana Andrijani izgovorio reči zbog kojih joj je pozlilo, a kako je to izgledalo pogledajte OVDE.

VIDEO: Svi nervni slomovi u Zadruzi

Daljinac

(Telegraf.rs/Izvor: Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • G

    4. maj 2018 | 17:26

    Mozda malo vise psuje dok joj drzi slovo, ali cilj istog je potpuno ispravan, covek nece da mu se cerka druzi sa takvim ljudima da ne bi skrenula sa puta i to je to. Ima ljudi koji podrzavaju i Mininu kevu... sta reci

  • Milan

    4. maj 2018 | 19:11

    A sta si joj ti priredila domacice?ostavila si cetvoro dece bitno je da imas pirsing na usni i kp zna gde jos...

  • Majka

    4. maj 2018 | 21:14

    Ma ti si prava majka, ostavila decu i sad se praviš pametna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA