Mina pozvala Tomu u emisiji uživo, pokušala da opravda svoje ponašanje u Zadruzi, a njegov komentar ostavio ju je bez teksta! (VIDEO)

- Znam da si ljut na mene, ali ovo sam ja. Napravila sam neke gluposti koje nije trebalo - pokušala je da se opravda Mina

  • 4
Mina uputila telefonski poziv bivšem dečku Tomislavu Paniću, Printskrin: Youtube

Mina Vrbaški prethodne noći je napustila Zadrugu jer je osvojila najmanji procenat glasova publike. Ona je nakon izlaska gostovala u studiju i tom prilikom razgovarala sa voditeljkom.

Mina se prisetila svog bivšeg dečka Tomislava Panića, a voditeljka joj je omogućila da se odmah čuje sa njim, što je Mina rado prihvatila.

Sloba dobio 80 odsto glasova! Jedna takmičarka napustila Zadrugu sa samo 7 odsto glasova, a druga briznula u plač jer ostaje! (FOTO)

- Gde si ti meni? Gledam te preko TV-a - rekao je Toma kada je čuo Minin glas.

Tomislav Panić, Printskrin: Youtube

Znam da si ljut na mene, ali ovo sam ja. Napravila sam neke gluposti koje nije trebalo - pokušala je da se opravda Mina.

Pričaćemo - odgovorio je kratko Panić na Minino pravdanje.

Podsećamo, kada je Panić napustio Zadrugu, Mina je pokušala da obnovi vezu sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, koje je ostavila upravo zbog manekena.

Pogledajte o čemu su Mina i Toma razgovarali kada ga je pozvala u emisiji uživo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    14. maj 2018 | 12:29

    Ova devojka je samo za lecenje i strog nadzor i nista drugo.Gkedam sinoc njenu majku i ne verujem da zena moze biti toliko opustena a dete joj propada sve dublje.Ili je za ovu majku vaznije par minita medijske paznje kakva god bila ??!!

  • Lija

    14. maj 2018 | 11:19

    Mina devojka bez morala

  • joj

    14. maj 2018 | 12:38

    Sramota od devojke. Očigledno su joj roditelji preskočili taj deo gde su trebali da vaspitaju. Užas da povracas...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA