Nakon što je priveden zbog droge u automobilu, Sloba Radanović prvi put iskreno o svom poroku!

Pevač je rešio da objasni šta se zapravo desilo i sa kime je bio kada ga je policija zaustavila

  • 16
Sloba Radanović, Foto: Marko Jovanović

Bivši učesnik prve sezone Zadruge pevač Sloba Radanović tokom svog učešća u rijalitiju skrenuo je ogromnu pažnju javnosti na sebe, a pravi haos je nastao kada je oženjeni pevač započeo vezu sa Lunom Đogani, posle čega je u rijaliti ušla i njegova zakonita supruga Kija Kockar.

Kija joj je bila favorit, a sada Ceca ima novog omiljenog zadrugara! Da li će on biti novi pobednik u ovom rijalitiju? (FOTO)

Nakon izlaska iz Zadruge, Radanović je počeo da radi punom parom, pa je imao zakazane svakodnevne nastupe kako u Srbiji tako i van nje.

Sloba Radanović, Foto: Nikola Tomić

Međutim, pevač se ponovo našao u centru pažnje kada je u njegovom automobilu pronađena droga, ova vest mnoge je šokirala, a sada je Sloba rešio da progovori i objasni šta se zapravo desilo i odakle to kod njega u automobilu.

- Moj prijatelj i ja smo odvezli jednog našeg poznanika iz kluba do kuće, jer nas je on zamolio. Zaustavila nas je policija, bila je rutinska kontrola, a onda su na kraju kod njega našli drogu. Dali smo izjave, ja sam rekao da odmah želim da uradim sve testove. Mogu da me povezuju sa svim i svačim, ali ne i sa drogom - rekao je on.

VIDEO: Sloba pred nastup progovorio o Kiji

(Telegraf.rs/VIP)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gordana Vrućini

    4. septembar 2018 | 10:10

    DO SKORO SU TE LUNINI FANOVI BRANILI I PODRŽAVALI.. TRAŽILI SVE DA TE OPRAVDAJU ZA SVAKU GLUPOST I SVAKU REČ... OD SKORO NEMAJU NAMERU.. TI SVE GORI.

  • Katia

    4. septembar 2018 | 02:55

    Ko ovome ista veruje! Svi smo culi I videli njegovu istinu!

  • Ekica

    4. septembar 2018 | 06:34

    E moj ..nije sija nego vrat....sto ne nadu kod mene...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA