≫ 

Ja ti se divim! Fudbaler se nije odvajao od Lune, tešio je i udeljivao komlimente dok je ona plakala!

- Znaš šta si proživela... Ne smeš toliko da daš na sebe. - rekao je Lazar

  • 11
Lazar i Luna, Printskrin: TV Pink

Luna Đogani se nakon žestoke svađe sa Vladimirom Tomovićem jako potresla, a onda se setila i svog bivšeg dečka Slobe Radanovića, pa se rasplakala.

Samo se seti da tvoji crkavaju kada ti plačeš! Vladimir prišao Luni, a nakon onoga što joj je poručio Đoganijeva ostala bez teksta! (VIDEO)

Dok je Luna plakala tešili su je njen brat Adam Đogani i fudbaler Lazar Jeremić. Lazar nije štedeo komplimente, brisao je Luni suze i trudio se da je smiri.

- Nemoj da daš na sebe i suze te. Tu si najtanja, zbog toga ja tebe poštujem. Tu moraš sama sebi da pomogneš. Ti ćeš ovako sebe da predstaviš u pogrešnom svetlu. To sigurno nisi ti. Znaš šta si proživela... Ne smeš toliko da daš na sebe. Ja ti se divim, majke mi - govorio joj je on.

Lazar i Luna, Printskrin: TV Pink

Ona je sve ovo ćutke slušala sa oborenim pogledom i suzama koje su se slivale niz lice. U jednom momentu je došla i Miljana Kulić kako bi razjasnile u kakvom su odnosu njih dve.

- Kad tako kaže misli na ljude sa kojima nema super komunikaciju. Ti znaš kakav odnos vas dve imate. Loše se izrazila - branio je Lazar Lunu.

- Ti znaš da ja tebe nikada nisam uvredila. Ako možeš da mi ovo zameriš, onda te boli ku*ac za mene - rekla je Đoganijeva, ali joj je ubrzo potom i rekla da se kaje zbog reči koje je izgovorila.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

VIDEO: Prvi snimak seksa u Zadruzi 2

VIDEO: Luni u minut kad se smuvala sa Slobom pre godinu dana, stigao misteriozni poklon

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA