Bivši trener Crvene zvezde preuzeo Sarajevo!

Ljupko Petrović preuzeo je kormilo kluba koji je u vlasništvu Vinsenta Tana, gazde premijerligaša Kardifa

  • 5

Srpski trener Ljupko Petrović koji je sa Crvenom zvezdom došao do krova Evrope 1991. godine novi je trener fudbalskog kluba Sarajevo, na čijoj će klupi zameniti Roberta Jarnija koji je dobio otkaz posle samo šest kola u prolećnom delu sezone.

Petrović je u utorak postigao sporazum sa upravom člana Premijer lige Bosne i Hercegovine i preuzeo dužnost šefa struke bordo-belih sa kojima će pokušati da nadoknadi zaostatak za prvoplasiranim Zrinjskim i osvoji titulu šampiona, prenose bosanski mediji.

Vlasnik ovog tima je nedavno postao malezijski biznismen Vinsent Tan koji je ujedno i gazda premijerligaša Kardifa, čime su Sarajlije dobile siguran budžet i u zimskom prezalnom roku su doveli čak deset pojačanja. Međutim, iako imaju možda najkvalitetniji igrački kadar u prvenstvu, nisu ostvarili rezultate u prolećnom delu sezone u skladu sa time.

Sarajevo trenutno pet kola pre kraja šampionata zaostaje za Zrinjskim i Željezničarom četiri boda koji su lideri na tabeli, a ispred njih je i Široki sa poenom više.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blok

    9. april 2014 | 11:28

    Jel vas nije sramota da kao deklarisani navijaci JUGOSLOVENSKOG sportskog drustva i fudbalskog kluba ciji je predsednik bio franjo tudjman, vi nekom pricate nesto o srpstvu?

  • Ivan

    9. april 2014 | 14:39

    Za ovakvog čoveka dovoljno je reći Ljupko Petrović,a ne bivši trener nekog kluba!

  • grobar

    8. april 2014 | 19:26

    to srbine!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA