Evo kako je Visente Kalderon slavio istorijski uspeh! (FOTO)

Atletiko Madrid je izbacio Barselonu u četvrtfinalu Lige šampiona i posle 40 godina se ponovo nalazi među četiri najbolje ekipe u Evropi

  • 0

Navijači Atletiko Madrida dugo će pamtiti 9. april 2014. godine. Jorgandžije su na svom terenu savladale Barselonu minimalnim rezultatom i tako se plasirale u polufinale Lige šampiona.

Na ovaj način Madriđani su napravili istorijski uspeh i posle 40 godina se plasirali među četiri najbolje ekipe u Evropi.

Atmosfera na Visente Kalderonu bila je spektakularna, a publika je svih 90 minuta bučno bodrila svoj tim koji je nošen sjajnom podrškom uspeo da eliminiše favorizovane Katalonce.

A kada je Hauard Veb označio kraj utakmice, veliko slavlje pristalica i igrača domaće ekipe je moglo da počne.

Nema sumnje da je ovaj veliki uspeh zasluga pre svega kvalitetnog kolektiva, ali nema tog navijača Atletiko Madrida koji sinoć nije usklikivao ime Dijega Simeonea.

Autentični Argentinac je nosio dres Atletika kada su jorgandžije poslednju put osvojile titule pre 18 godina, a možda ove godine osvoji i kao trener osvoji Primeru ili se popne na krov Evrope.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA