Jankovićeva rutinski do četiri najbolje u Bogoti!

Branilac titule je identičnim rezultatom po setovima 6:4, 6:4 bila bolja od Aruabarene i plasirala se u polufinale turnira na kome ima ulogu prvog nosioca

  • 0

Jelena Janković grabi ka novoj tituli na turniru u Bogoti! Srpkinja koja brani trofej osvojen prošle godine plasirala se u polufinale pobedom nad Larom Aruabarenom 2:0 u četvrtfinalu.

Nešto manje od sat i po vremena bilo je potrebno prvom nosiocu na turniru da obezbedi prolaz među četiri najbolje. Prvi brejk na meču Jankovićeva je napravila u trećem gemu, ali je španska teniserka uspela da se vrati u meč oduzevši servis igračici iz Srbije i izjednačivši na 3:3, međutim, Jelena oduzima po drugi put servis protivnici u najboljem trenutku i dobija prvi set rezultatom 6:4.

Drugi deo igre srpska teniserka započela je na identičan način kao i prvi, brejkom u trećem gemu, ali više nije gubila gemove na svoj servis, ljubomorno čuvajući stečenu prednost i istim rezultatom kao i prvi set dobija i ovaj period igre za plasman u polufinale.

Protivnica u borbi za ulazak u finale biće joj Južnoafrikanka Šanel Šepers, protiv koje vodi sa 2-1 u pobedama, ali je izgubila poslednji međusobni duel.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA