Radonjić: Katić i Radenović neizvesni za Cibonu!

Posle pobede nad Radničkim, trener crveno-belih se nada da će makar jedan od dva povređena igrača biti spreman za duel sa timom iz Zagreba

  • 4

Crvena zvezda je ostvarila pobedu protiv Radničkog iz Kragujevca i tako nastavila trijumfalni niz u Košarkaškoj Superligi Srbije.

Trener crveno-belih, Dejan Radonjić zadovoljan je kako je ekipa odigrala protiv nezgodnog protivnika:

- Zadovoljan sam pobedom, pristupom i činjenicom da smo predstojeći završni turnir Jadranske lige uspeli da stavimo u drugi plan, kao i da ga dočekamo bez poraza u domaćem šampionatu - rekao je Radonjić koji se osvrnuo i na povređene Raška Katića i Ivana Radenovića:

- Šteta što Radenović i Katić nisu trenirali sa ekipom, ali očekujem da se od ponedeljka makar jedan nađe u trenažnom procesu kako bismo bili spremni za fajnal-for , ali je teško to konstatovati u ovom trenutku. S kojim god sastavom izađemo protiv Cibone, ideje i želje su iste - kazao je Radonjić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CZBG

    20. april 2014 | 05:19

    Najveći gospodin među košarkaškim trenerima.

  • Delija

    20. april 2014 | 01:03

    Neizvestan ti je i Simonovic!!!Za Radenovica i nije neka steta,njegovim izostankom nismo oslabljeni,covek je zalutao u Zvezdi kao i taj kapiten Simonovic cija je igra bruka,bez ucinka.

  • Урош

    20. april 2014 | 12:45

    Шта че ти они, када ти само зону играш? Имаш Марјановића, више ти не треба. Због тебе смо испали од Уникса, нуло од тренера!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA