Dragutin Topić i Kevin Jang podučavali mališane atletici! (FOTO)

Treningu atletske škole "Top Jump" su prisustvovali, promoter Beogradskog maratona, slavni atletičar Kevin Jang, predsednik Atletskog saveza Srbije, Veselin Jevrosimović, kao i državni sekretar Ministarstva za omladinu i sport, Predrag Peruničić

  • 0

U sklopu promocije 27. Beogradskog maraton, naš proslavljeni atletičar, Dragutin Topić je održao javni trening sa polaznicima njegove atletske škole "Top Jump".

Treningu su prisustvovali, promoter Beogradskog maratona, slavni atletičar Kevin Jang, predsednik Atletskog saveza Srbije, Veselin Jevrosimović, kao i državni sekretar Ministarstva za omladinu i sport, Predrag Peruničić.

Prisutnima se prvo obratio, Predrag Peruničić, koji je ukazao na značaj ovakvih manifestacija, kao i na to koliko je bitno da pravilno razvijamo našu decu:

- Hteo bih da se zahvalim Atletskom savezu što podržava ovakve akcije, kao i Dragutinu Topiću koji je organizovao ovu akciju. Ovo su stvari gde deca imaju priliku da stvore neke nove uspomene - rekao je Peruničić.

Predsednik Atletskog saveza, Veselin Jevrosimović je rekao da je od neprocenjivog značaja postojanje atletskih škola, pored atletskih klubova:

- Izuzetno podržavam inicijativu atletskih škola, kojih sada ima preko 20 u Srbiji. I pored postojanja atletskih klubova, neophodno je da se otvaraju ovakve škole gde će deca od malih nogu da vide koji je ispravan način života - rekao je Jevrosimović, a zatim se osvrnuo na predstojeći Beogradski maraton:

- Veoma je bitno što Beograd ima manifestaciju poput Beogradskog maratona. Ove godine se prijavilo više od 20.000 učesnika, i ovo je najmasovnija manifestacija na Balkanu - rekao je Jevrosimović.

Tokom treninga mališanima se pridružio i Kevin Jang, pa su klinci imali prilike da treniraju sa legendom kraljice sportova.

Klinci su trčali, skakali i trenirali sa konstatnim osmehom na licu, pa nema sumnje da im je prijalo što su u centru pažnje.

Veoma je bilo lepo videti kako se deci od malih nogu usađuju prave životne vrednosti, zdrav način života i razvijanje takmičarskog duha.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M.Raković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA