STRANCI O DERBIJU: Ovakve strasti nigde na svetu nema! (VIDEO)

Produkcijska kuća "Kopa 90" je u sklopu turneje "Dani derbija" bila i na 146. večitom derbiju, a sa najveće svetkovine srpskog fudbala nose fenomenalne utiske

  • 11

Utakmice između Partizana i Crvene zvezde uvek donose neverovatnu atmosferu, veliku dozu tenzije i utiske koji se prepričavaju. Srpski derbi svojom reputacijom privlači veliki broj stranih medija, koji dolaze u Beograd kako bi se uverili o događajima koji se ne zaboravljaju.

Tako je na 146. večitom derbiju bila pristuna ekipa produkcijske kuće "Kopa 90" koja je odlučila da u sklopu turneje "Dani derbija" napravi reportažu sa najveće svetkovine srpskog fudbala.

O Partizanu, Crvenoj zvezdi, Grobarima, Delijama, Beogradu i Srbiji poneli su veoma impresivne utiske, a u svojoj reportaži su i sami naveli da ovako nešto nikada nisu doživeli. A bili su na utakmicama Galatasaraj - Fenerbahče, Borusija Dortmund - Šalke 04, Liverpul - Everton, Real Madrid - Barselona, Arsenal - Totenhem i mnogobrojnim drugim utakmicama koje su više od sporta.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    4. maj 2014 | 20:12

    Srpska najveca Svetinja: Partizan-MIT ili cudo !!!

  • Dskg

    4. maj 2014 | 17:46

    Videli ljudi Delije..

  • realno

    4. maj 2014 | 18:56

    Samo su izostavili da fk CZ uz pomoc FSS ,sudija i ostale calankurije OTIMA titulu posle 6 godina brukanja i 60 miliona duga .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA