"Orlovi" daju 100.000 evra, Karadžić moli da im pojedinci više ne traže pare!

Predsednik FSS nije precizirao o kojim se pojedincima radi, ali se može naslutiti iz njegovog obraćanja da se radi o onima koji su osnovali posebne fondove za pomoć ugroženima

  • 17

Fudbalska reprezentacija Srbije, koju tokom predstojeće dve nedelje očekuje turneja po Severnoj i Južnoj Americi, okupila se u utorak u Staroj Pazovi.

Tom prilikom reprezentativci Srbije samoinicijativno su odlučili da sa 100.000 evra pomognu ugrožena područja u našoj zemlji koja su pogođena katastrofalnim poplavama.

Uz donaciju FSS od 150.000 evra, suma koja će ugroženima biti prosleđena iznosi četvrt miliona evra.

- Reprezentativci su samoinicijativno sakupili 100.000 evra kao pomoć ugroženim područjima. I na ovom sastanku smo napravili osvrt na saosećanje sa ljudima koji su pogođeni ovom katastrofom koja nas je zadesila i ova pomoć je mali znak pažnje - rekao je predsednik FSS Tomislav Karadžić.

Prvi čovek FSS potom je zatražio da se putem medija saopšti da su reprezentativci donirali određenu svotu novca i da pojedinci više od njih ne traže dodatne finansijske izdatke.

- Molio bih da mediji apostrofiraju to i da ove momke sada ostave na miru. Tu se sada javljaju pojedinci koji prave svoju organizaciju tražeći od njih novac.

- Ovi momci su dali koliko su mogli u okviru svojih finansijskih mogućnosti i ne treba zahtevati od njih da se kroz razne druge kanale izlažu dodatnom trošku -poručio je Karadžić.

On nije želeo da kaže o kojim se pojedincima radi, ali se može naslutiti iz njegovog obraćanja da se radi o onima koji su osnovali posebne fondove za pomoć ugroženima među kojima se nalazi i nesuđeni Karadžićev naslednik na mestu predsednika FSS, Dejan Stanković.

Reprezentativci Srbije u Staroj Pazovi boraviće u naredna tri dana a potom ih očekuje odlazak u Ameriku gde će odigrati prijateljske utakmice sa selekcijama Paname, Jamajke i Brazila.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aleksandar

    20. maj 2014 | 20:52

    Oni su barem nesto dali, i svoje plate posteno zaradjuju. Treba da se postavi pitanje koliko su dali oni koji su pokrali ovaj narod.

  • vlada

    20. maj 2014 | 19:39

    hahahaha ovaj Karadza lud covek...pa samo bane ivanovic toliko zaradi nedeljno....dace momci pare pojedinacno u to ne sumnjam ali ovakva izjava ovog grobara srpskog fudbala je kriminalna

  • Dejan B.

    20. maj 2014 | 19:29

    Sram te bilo!ugledajte se na Novaka.100000E. PRETRGLI SE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA