Polovičan učinak srpskih rukometaša, sledi borba za plasman u Top 6!

Reprezentativci naše zemlje u rukometu na pesku zabeležili su pobedu i poraz drugog dana takmičenja na šampionatu sveta i sada im predstoji žestoka borba za odlazak u narednu fazu

  • 0

Selekcija Srbije u rukometu na pesku imala je polovičan učinak u drugom danu takmičenja na Svetskom prvenstvu. Naši momci su prvo savladali Australiju, ali su potom izgubili od Danske.

Srpski rukometaši su u prvom meču dana, kao i na startu šampionata posle takozvanog "šut auta" došli do trijumfa na "kengurima" 2:1. Protivnici su bili bolji u prvom periodu igre, ali su se onda naši reprezentativci razigrali i sa autoritetom pobedili u drugom periodu, a potom i 100 odsto u šutautu. Poslednji šut odluke pripao je Marku Pavloviću, koji je golom za jedan poen doneo pobedu našoj selekciji.

Ipak pobednička serija nije nastavljena u trećem meču, u kome je Danska zasluženo trijumfovala 2:0, čime su naši momci došli u situaciju da se bore za plasman među šest najboljih timova na prvenstvu.

A dobro su započinjali naši momci oba perioda, bili u vođstvu od po tri poena razlike, ali su se onda "budili" Danci, dubokim izlaskom na našeg "specijalistu" Pavlovića "kvarili" protok lopte, što je dovodilo do loše selekcije šuta čije je plodove ubirao danski golman Fredsgard. Naša odbrana je takođe bila na visini zadatka, predvođena Lukom Marinovićem, pa je u prvom periodu viđeno samo 16 poena.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA