NAJEŽIĆETE SE KAD ČUJETE: Navijači Fejenorda odali poštu žrtvama malezijskog aviona! (VIDEO)

Pristalice tima iz Roterdama, grada iz koga je krenuo tragični let MH17 su uz čuvenu "You''ll never walk alone" izrazili počast nastradalim putnicima

  • 1

Od ovoga prolazi jeza! Navijači Fejenorda su odlučili da odaju poštu poginulim putnicima malezijskog aviona MH17 koji je srušen u Ukrajini, tako što su se okupili i zajednički otpevali legendarnu pesmu "You''ll never walk alone", koja je inače himna pristalica Liverpula.

Holandiju je zadesila najveća tragedija u njenoj istoriji sa najvećim brojem žrtava, pošto je među 298 nesrećnih putnika na letu MH17, bilo čak 173 građana ove zemlje koji su izgubili živote, a zbog toga je proglašen i Dan žalosti, dok je kraljica Maksima lično sa porodicama žrtava dočekivala kovčege koji su tokom prethodnih dana transportovani u zemlju.

Zbog čitave te situacije simpatizeri Fejenorda, kluba iz Roterdama, grada odakle je poleteo malezijski avion, odlučili su onako kako samo oni znaju da iskažu poštovanje i počast nastradalima, a pogledajte i poslušajte kako je to izgledalo. Naježićete se sigurno!

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    27. jul 2014 | 21:58

    Jesu oni pevali i odavali pocast i nasim postradalim civilima u vozu,rts i dr. Koliko se bavite tudjim stvarima a nase ni ne pogledate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA