KRALJ, LIDER, MAJSTOR: Ovako mediji u Poljskoj opisuju Radovića (VIDEO)

Srpski internacionalac od moguće ocene od 1 - 5 dobio čistu šesticu od poljskih medija

  • 0

Čitava poljska javnost, a pogotovo simpatizeri Legije slave Miroslava Radovića. Srpski fudbaler je sa dva gola i dve asistencije bio najzaslužniji što je poljski šampion dobio prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Seltika sa 4:1.

Dan posle velike pobede naslovi u poljskoj štampi potvrđuju ko je bio junak prethodne večeri. „Rado – velika radost“, „Miroslav Radović – neprocenjivo“, „Magija Radovića“, „Radović Legiji doneo impresivnu pobedu“, „Savršeni Radović“, „Radović potopio Seltik“ samo su neki od naslova kojima se opisivalo veličanstveno veče Legije i Radovića.

- Pokazali smo da imamo pobednički karakter. U Škotsku putujemo sa dobrim rezultatom, ali moramo biti oprezni, jer Seltik ima veliko iskustvo. U revanšu moramo biti fokusirani i staloženi kako bi se kvalifikovali u narednu rundu- rekao je Radović posle duela.

Jedan od najposećenijih internet portala u Poljskoj ''Sport.p'' otišao je korak dalje. Igračima se obično dodeljuju ocene od 1 - 5, a Radovićeva igra ocenjena je sa čistom šesticom! U opisu igre bivšeg fudbalera Partizana piše – „Kralj. Lider. Majstor.

Radović je sa pet postignutih golova na samo tri utakmice trenutno drugi strelac Lige šampiona iza Davida Lafata iz Sparte, koji je postigao čak osam.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA