Zvezdinu licencu koče igrači koji su odigrali samo 15 mečeva za klub!

Trener crveno-belih ni na meču sa Jagodinom neće moći da računaju na novajlije, zbog dugovanja prema bivšim igračima

  • 7

Fudbaleri Crvene zvezde i u meč drugog kola Jelen Super lige protiv Jagodine neće ući sa novajlijama pošto nisu izmirili dugovanja prema bivšim igračima, iako uprava danonoćno radi na rešavanju ovog problema.

Crveno-beli su uspeli da se dogovore sa Maksimovićem, Ćosićem i Mijailovićem, na putu su da nađu rešenje sa Kaduom i Vešovićem, odnosno njihovim menadžerom Radojicom Božovićem, ali najveći problem predstavljaju fudbaleri koji su skupili samo 15 mečeva za Zvezdu - Aleksandar Kirovski i Aleksandar Pantić.

Golman Kirovski je na Marakanu je stigao iz Zemuna 2011. godine. Uspeo je da zabeleži samo dva meča za prvi tim. S druge strane, Pantić je crveno-bele pojačao na početku sezone 2012/13, a odigrao je 13 mečeva, uz jedan postignuti gol.

Pantić trenutno brani boje Kordobe, a crveno-bele je napustio kao slobodan igrač nakon dobijene presude na Arbitraži FSS, dok je Kirovski na sličan način zimus otišao sa Marakane, ali je dug od 70.000 ostao.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Chandler Bing

    14. avgust 2014 | 12:33

    Grobosi, brinite se za strajk vasih fudbalera, a malo manje prizivajte katanac Zvezdi. Sto bi Sojic rekao, ne cveta cvece ni u vase preduzece. Tako da nemate pravo da se rugate drugima.:-)

  • Boban

    14. avgust 2014 | 12:37

    Pa da prozivajte javno ljude koji traze svoj zaradjeni novac kako bi oni sami odustali od tuzbe i zvezda dobila jos par godina za laganje i odlaganje istih problema... katanac

  • Trajko

    14. avgust 2014 | 11:56

    15 ili nijedan sve jedno je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA