Molitva za Bogdana: Nek se svete ruke tvoje, nek padaju trojke tvoje!

Jedan navijač je prilagodio molitvu "Oče naš" kako bi prizvao dobro šutersko veče našeg reprezentativca u polufinalu Mundobasketa sa Francuskom

  • 14

Srbija puca od euforije 12. septembra. Ne zbog fudbala, ne zbog političkih izbora, već zbog sporta po kojem je ova napaćena zemlja daleko poznata.

Zato ne čudi što navijači na sve načine stavljaju do znanja koliko im znači ono što će početi nešto pre 22 časa, a završiti se (nadamo se) nešto pre ponoći, pobedom košarkaša Saše Đorđevića.

Jedan od junaka reprezentacija je jednog od poštovalaca igre pod obručima potpuno "sludeo" svojim igrama da je zaslužio da mu se napiše molitva uoči utakmice sa Francuzima.

Ruke Bogdana Bogdanovića, našeg revolveraša večeras mogu da obave veliki posao.

Zna to sedmica našeg tima, znaju Brazilci, Grci... Zna i ovaj navijač koji je kao da se obraća Svevišnjem, obratio i jednom od najboljih reprezentativaca Srbije.

"Bogdane naš koji si u Madridu, nek' se svete ruke tvoje, neka padaju trojke tvoje, u Madridu kao i u svetu. Pobedu našu daj nam sutra. Vrati nas u petak tamo gde nam je mesto. Amin".

Svaka čast anonimnom komentatoru na ovakvoj kreativnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    12. septembar 2014 | 12:56

    BB SHOW !!! SLAVA MU !!! ZA SVE POBEDE TVOJE,ZA SVE KOSEVE TVOJE,ZA SVU SRECU TVOJU I NASU KOJU SI NAM PRUZIO,HVALA TI BOGDANE STO SI ZLOSTAVLJAO MUTANT SA NASIM DULETOM I VECNA TI SLAVA I VELIKO HVALA !!! PARTIZAN-MIT ILI CUDO-PONOS SRBIJE !!!

  • Alija NP

    12. septembar 2014 | 13:34

    Ne hulite na Boga Bogdan je samo čovek

  • Don

    12. septembar 2014 | 12:40

    Boze gluposti.Nasi ljudi nemaju granicu uopste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA