Danilo Pantić pred Totenhem: Ne zanimaju me, navijač sam Liverpula!

Zlatna koka Partizana optimista pred dolazak Engleza na startu Lige Evrope

  • 7

Partizan u sadašnjem prvom timu ima dve perjanice od koje mnogo očekuje. Danilo Pantić (18), uz Andriju Živkovića je neko oko koga se obigrava, jer crno - beli računaju na zaradu od transfera ovih igrača.

Pantić je golom na meču sa Čukaričkim najavio blistave dane, čini se u pravom trenutku, jer već u četvrtak u Humskoj je rival Totenhem.

Njega međutim, "pevci" ne zanimaju previše jer je ako niste znali, Danilo Pantić vatreni navijač Liverpula!

- Lično me ne zanima previše Totenhem, jer svim srcem navijam za Liverpul otkako znam za sebe, pa mi samim tim i klub sa kojim se sastajemo, kao i ostali u Engleskoj ne znače ništa - rekao je za Sport Pantić.

Mladi vezista je indirektno poručio engleskom timu šta ga čeka u četvrtak uveče.

- Jedno je sigurno, gosti će na drugoj strani terena imati tim koji želi da se bori i dokaže pred svojom publikom, pa neka oni razmišljaju kako će da odgovore tome, a mi ćemo se potruditi da im utisak posle utakmice bude gorak - istakao je Danilo Pantić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 31

    15. septembar 2014 | 11:19

    Ja koji sam trenirao fudbal i pratim ga ceo život ne mogu da navijam za strani klub u mom srcu je samo Partizan.Mogu dok gledam neku stranu ligu za vreme utakmice da simpatišem neki klub ali samo dok traje utakmica.Ova današnja deca mi nisu jasna još ovaj igrau u Partizanu a kaže da navija za Liverpul,strašno.Zamisite da da Džerard izjavi da nivaija za neki drugi klub pa izbila bi revolucija među navijačima.

  • Dejan B.

    15. septembar 2014 | 10:56

    IDEMOOO!!

  • tanana

    15. septembar 2014 | 14:58

    Pantiću,iako sam Zvezdaš želim ti dobro zdravlje i dobre igre na osnovu kojih će totenhem da te zove da igraš za njih ,ali ćuti za Liverpul...ćutanje je zlato (Ne Zlatan)...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA