OBRADOVIĆ: Svi su spremni da se odazovu protiv Hrvata, Arena kao logičan izbor!

Selektor srpskih tenisera zadovoljan što je žreb našem timu dodelio Hrvatsku

  • 1

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović nije krio zadovoljstvo nakon žreba koji je našem timu dodelio Hrvatsku, u meču koji će biti odigran od 6 - 8. marta.

 

- Zadovoljan sam žrebom, pogotovo što ćemo igrati kod kuće, a zna se kakvu atmosferu imamo i bićemo dobri domaćini. Ove godine smo afirmisali mlade igrače koji su pokazali da su spremni da prave dobre rezultate. Kada se vrate drugi igrači, imaćemo još bolji tim - rekao je Obradović i dodao:

 

- Nismo još odlučili, ali Arena se nameće kao najbolji prostor koji može da primi veliki broj igrača. Ne sumnjam da bi bila puna jer se ipak radi o lokalnom derbiju. Arena može da podnese sve podloge pa sa organizacione strane ne bi bilo problema. U dogovoru sa igračima ćemo doneti odluku na kojoj ćemo podlozi igrati, a zatim će se rešiti gde ćemo igrati.

 

 

Selektor Srbije se osvrnuo i na odličnu formu Marina Čilića, koji je nedavno osvojio US Open.

 

- On je ostvario veliki uspeh, ali u Dejvis kupu puno toga zavisi i od atmosfere u timu. Međutim, posle ovog uspeha je jasno da će Čilić imati veće ambicije pa je pitanje hoće li igrati za reprezentaciju. Mislim da imamo širi izbor igrača što nam uz određeno iskustvo daje prednost - istakao je Bogdanović.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GrobarNS

    19. septembar 2014 | 01:07

    Treba da igraju ovi momci koji su dobili Indiju! Jer oni su nas zadrzali u svjetskoj grupi! Svaka cast ostalima ali po cjenu izgubljenog susreta sa Hrvatima ovim momcima treba dati da igraju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA